Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats.

Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet.

Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen
Räddningstjänsten i Trelleborg kännetecknas av hög kompetens, gott samarbete, lojalitet och nöjda medarbetare. Vi är kända för vår goda laganda och positiva arbetsmiljö. Tillsammans med våra deltidsstationer i Vellinge kommun och Skurups kommun har vi drygt 90 000 kommuninvånare inom vårt arbetsområde. Detta innebär bland annat en gemensam administration och ledningsorganisation som sköts från Trelleborg.

Vi är ett ungt och ambitiöst team som utvecklas tillsammans och drar nytta av varandras kunskaper i arbetet med att skapa en tryggare vardag för våra medborgare. Vi söker nu en brandingenjör till Räddningstjänsten i Trelleborg.

Arbetsuppgifter
Du kommer i huvudsak att arbeta inom det skadeförebyggande området. Fokus i tjänsten kommer att riktas mot tillsyn, byggprocess och tillståndshandläggning. Du kommer även att arbeta med andra typer av arbetsuppgifter, beroende på ditt intresse och organisationens behov. Det kommer att bli aktuellt med operativ tjänstgöring.

Kvalifikationer
Du som söker tjänsten ska vara brandingenjör med MSB:s påbyggnadsutbildning (RUB). B-körkort är ett krav. Vi förväntar oss att du har god administrativ förmåga, hög social kompetens samt att du är skicklig på att uttrycka dig i både tal och skrift. Eftersom du kommer att arbeta med myndighetsutövning måste du också kunna agera med hög integritet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi arbetar aktivt med mångfald och jämställdhet inom räddningstjänsten. Vi ser gärna kvinnliga sökanden då vi eftersträvar en jämnare könsfördelning.

Arbetstid/varaktighet
Heltid/tillsvidare

Tillträde
Enligt överenskommelse

Kontakt
Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2018-10-05 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Urval kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!
Mer info
Område Trelleborg
Yrkesroll Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.trelleborg.se/sv/naringsliv-arbete/jobba-hos-oss/lediga-jobb/
Sista ansökningsdag 5 okt (9 dagar kvar)