Vikariat Controller

Vikariat Controller

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats.

Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet.

Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen
Vi söker nu en vikarie till Kommunledningsförvaltningens controller. Vikariatet är från 2020-04-01 till 2021-03-31. Det finns goda förutsättningar till förlänging.

Du kommer arbeta inom en ny avdelning inom kommunledningsförvaltningen. Din arbetsplats är avdelningen för kvalitet och resursutveckling. Vi finns mitt i Trelleborg och kommer efter sommaren flytta in i nya lokaler där hela förvaltningen kommer arbeta aktivitetsbaserat. Vårt fokus i förvaltningen är att jobba tillsammans med Styrning-Stöd-Uppföljning.

Arbetsuppgifter
Du är ett kvalificerat stöd för både förvaltningsledning och förvaltningens avdelningschefer med arbete kring bokslut, budgetarbete, ekonomisk uppföljning och planering. I uppdraget ingår även att vara stöd i ekonomiska frågor till förtroendevalda i kommunstyrelsen.

Du kommer arbeta i ekonomisystemet Raindance.

Kvalifikationer
Du har relevant examen från högskola inom ekonomi. Du har goda färdigheter i kalkylprogram såsom Microsoft Excel och att arbeta med formler. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i ekonomisystem. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

För att vi ska kunna erbjuda våra chefer och förtroendevalda bästa möjliga stöd, krävs det att du är serviceinriktad och har ett konsultativt arbetssätt. Du är social och har lätt för att skapa nya relationer. Du är pedagogisk i att framställa ekonomiska sammanhang för icke-ekonomer. Som person är du strukturerad med god analytisk förmåga. Du har förmåga att jobba mot i förväg angivna tider samt prioritera mellan olika arbetsuppgifter, du är noggrann och väl medveten om mål- och kvalitetsstandard.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med stor bredd och variation då du arbetar med förvaltningens samtliga avdelningar.

Arbetstid/varaktighet
Tjänsten är en visstidsanställning för föräldraledighet, heltid.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Kontakt
Bo Carlbark, Ekonomichef, 0410-73 31 38

Fackliga kontakter
www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2020-02-02 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Urval sker löpande.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!
Mer info
Område Trelleborg
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.trelleborg.se/sv/naringsliv-arbete/jobba-hos-oss/lediga-jobb/
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (14 dagar kvar)