Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen
Parken är en konferens- nöjes- och kulturarena med påtaglig puls och värme beläget ett stenkast från Trelleborgs centrum. Under ett och samma tak finns den helägda kommunala verksamheten och det kommersiella bolaget som ansvarar för all servering. I Parken anordnas årligen omkring 400 kulturevenemang, konferenser, mässor, privata fester och olika föreningsaktiviteter. Detta ger en positiv mångfald i huset. Vi skräddarsyr lösningar med möblering, ljus, ljud, bild och streaming med en personlig och hög servicekänsla.

Arbetsuppgifter
Att både ta i praktiskt med sättningar och möbleringar, att kunna tekniken och vara relationsbyggare för en framgångsrik verksamhet i Parken är de viktigaste ingredienserna för den person som vi söker. Personen kommer tillsammans med krögaren i Parken bli ansiktet utåt för Parkens verksamheter tillsammans med befintligt energiskt gäng. Självständigt och i god samarbetsanda iordningställer vi inför både konferenser, danser och föreställningar i Parken men även vid behov på Kulturskolan, i Stadsparken och i andra kommunala lokaler. Stor vikt läggs vid social förmåga för att möta kunder och medverkande på allra bästa sätt. Att kunna projektera konferens- nöjes- och kulturproduktioner är av yttersta vikt, samt vilja och förmåga att praktiskt svara upp mot behoven.

Ett litet men starkt och stolt gäng ser fram emot en ny kollega.

Kvalifikationer
Tjänsten förutsätter att du har gymnasieutbildning. Mycket goda kunskaper samt erfarenhet inom konferens- och AV-teknik (även streaming) krävs. Goda kunskaper i övriga digitala administrativa verktyg som Outlook och FRI boknings- och föreningsregister är meriterande, samt förmåga att snabbt lära sig nya system. Arbetet ställer krav på att du har god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i såväl tal som skrift.

Stor vikt läggs vid social förmåga för att möta kunder och medverkande på positivt och tryggt sätt. Att kunna projektera konferens- nöjes- och kulturproduktioner är av yttersta vikt, samt vilja och förmåga att praktiskt svara upp på ställda behov. Oregelbundna arbetstider förekommer. Arbetet kan ibland vara belastande för kroppen så därför krävs god fysik. B-körkort krävs.

Arbetstid/varaktighet
62,5% visstidsanställning t.o.m 2021-12-31, med möjlighet till förlängning.

Tillträde
2021-08-01 eller enligt överenskommelse

Kontakt
Annika Eriksdotter 0410-73 30 84, 0708-81 72 00

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2021-05-23 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Vi kommer att använda oss av löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!