Systemutvecklare inriktning RPA och e-tjänster

Systemutvecklare inriktning RPA och e-tjänster

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen
I Trelleborgs kommun tänker vi nytt och gör det utifrån dem vi är till för, våra kommuninvånare. Vi arbetar med ständig kunskapshöjning och fokuserar på att förverkliga kommunens övergripande mål om en långsiktigt hållbar tillväxt.

Tillsammans med kommunens verksamheter bedriver vi strategiskt utvecklingsarbete inom digitalisering. Till kommunledningsförvaltningen och enhet Digital utveckling söker vi nu dig som brinner för utveckling. Högst på agendan är förenkling, modernisering och digitalisering som skapar effekt för medborgare, kunder, näringsliv, besökare, medarbetare och platsen Trelleborg.

Här har du som systemutvecklare möjligheten att utföra ett viktigt arbete för samhället där du med dina insatser ser till att digitalisering bidrar till enkelhet.

På arbetsplatsen pågår kontinuerlig utveckling av arbetsmetoder, tjänster och system. För att leva upp till verksamhetens och kommuninvånarnas förväntningar och krav arbetar vi med modern teknik och några av marknadens bästa produkter.

Vi behöver förstärka teamet med en ännu en framåtlutad systemutvecklare! Vi erbjuder dig ett utmanande och utvecklande arbete med stora möjligheter att vara med och påverka; för att skapa samhällsnytta för framtidens Trelleborg, din arbetsroll samt egen utveckling!

Den gemensamma kontorsarbetsplatsen är i centrala Trelleborg. Här har vi närhet till tåg och bussar samt våra samarbetspartspartners; verksamheter och kommunala bolag.

Vi är en ansvarsfull arbetsgivare, som erbjuder bra villkor och förmåner. Det finns flertalet anledningar till att välja Trelleborgs kommun som arbetsgivare:

https://www.trelleborg.se/naringsliv-arbete/jobba-hos-oss/

Arbetsuppgifter
I rollen som systemutvecklare hos Trelleborgs kommun är du nyckelspelare i att automatisera repetitiva arbetsuppgifter och effektiviserar våra verksamheter.

Du tillhör ett team med olika kompetenser och uppdrag. Tillsammans arbetar vi med uppdragsgivare inom kommunkoncernens olika verksamhetsområden tillsammans med våra kollegor på IT-avdelningen.

Rollern innebär att du är med från att ta idéer från verksamheterna, ta fram en process som utmynnar i ett mervärde för medarbetare, medborgare och näringsliv till att leverera färdiga tjänster. Du konfigurerar automatiseringsflöden samt förvaltar automatiseringsapplikationen. Vidare arbetar du med att utveckla robotiserade processlösningar samt optimera användandet av robotmjukvara. Du utvecklar nya smarta e-tjänster men uppdaterar också befintliga. Du är ansvarig för dokumentation och testning kopplat till utvecklingen av både RPA- och e-tjänsteplattformen. Programmering förekommer i flera olika språk och system. Integrationsarbete mellan olika system kommer även vara aktuellt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som för tjänsten har relevant högskole- eller universitetsutbildning, inom systemvetenskap, datateknik eller annat relevant område som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Du har tidigare arbetslivserfarenhet, god förmåga och intresse att möta användare, utveckla och arbeta utifrån målstyrd processkartläggning. Vidare krävs erfarenhet av webbprogrammering (Javascript, CSS m.fl.).

Vi söker dig som har intresse och kan bidra med kunskap om processinriktade arbetsmetoder och gärna agila arbetsmetoder.

Meriterande är kompetens inom .NET; Uipath; Python och/eller Abou.

För att vara framgångsrik i denna tjänst ser vi att du behöver trivas med flertalet olika kontakter och kompetenser, vara kommunikativ, öppen och social. Du behöver även ha ett pedagogiskt och inlyssnande sätt för att kunna diskutera fram olika lösningar med verksamhetsrepresentanter

Hos oss misslyckas du aldrig, ofta lyckas du och ibland lär du!

Arbetstid/varaktighet
Heltid/tillsvidare

Tillträde
Snarast, enligt överenskommelse.

Kontakt
För frågor ang. tjänstens innehåll, kontakta: Charlotte Tapper, IT-chef samt tf Enhetschef Digital Utveckling på epost: charlotte.tapper@trelleborg.se. Vi planerar för genomförande av 1:a intervjuer 29-31 augusti.

För frågor ang. rekryteringsprocessen, kontakta: Linda Dahlgren, HR-konsult, telefonnummer 0410-73 41 64 (tillgänglig från 2022-08-03).

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2022-08-21 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!
Mer info
Område Trelleborg
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Trelleborgs Kommun
Hemsida http://www.trelleborg.se/sv/naringsliv-arbete/jobba-hos-oss/lediga-jobb/
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (3 dagar kvar)