Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen
I Trelleborgs kommun tänker vi nytt och gör det utifrån dem vi är till för, våra kommuninvånare. Vi arbetar med ständig kunskapshöjning och fokuserar på att förverkliga kommunens övergripande mål om en långsiktigt hållbar tillväxt.

Inom Kommunledningsförvaltningen och sektion HR söker vi nu två HR-konsulter för verksamhetsnära stöd till kommunens förvaltningar och verksamheter.

Vi är ett team medarbetare inom HR som växlar mellan operativt och strategiskt HR-arbete under ledning av enhetschef för Styrning och Uppföljning. Tillsammans utgör vi en stor bredd av olika kompetenser och erfarenheter som vi gärna delar med oss.

Tycker du om att erbjuda ett professionellt verksamhetsnära stöd inom HR, är självgående, söker ett utmanande och utvecklande arbete? Då är detta arbetsplatsen för dig!

Arbetsuppgifter
HR har en kommunövergripande roll i arbetsgivarfrågor. Vårt uppdrag är attleverera kvalitativt HR-stöd till verksamheter inom kommunen.

Tillsammans med dina kollegor deltar du i arbetet med att ständigt förbättra och utveckla våra HR-processer så som metoder, verktyg och riktlinjer. Du kommer även att medverka i utbildnings- och informationsinsatser inom HR-området.

Att arbeta som HR-konsult hos oss innebär att du har ett stort eget ansvar och självständigt organiserar ditt arbete för att tillgodose verksamhetsområdets behov av stöd och uppföljning inom HR. Vi strävar efter att arbeta teambaserat och konsultativt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har examen från personalvetarprogrammet eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har flerårig, minst fem års yrkeserfarenhet av brett och kvalificerat arbete inom HR från kommunala sektorn. Du har god erfarenhet och kompetens från både operativt och strategiskt chefstöd inom HRs huvudområden; rekrytering och kompetensförsörjning, rehabilitering, arbetsmiljö och arbetsrätt.

Särskilt meriterande är erfarenhet av skolans verksamheter och/eller att kunna bidra i arbetet med kompetensförsörjnings- och rekryteringsprocesser.

B-körkort krävs då arbetet innebär att du kan behöva besöka arbetsplatser inom såväl stad som landsbygd.

Som företrädare för arbetsgivaren förväntar vi oss att du har ett professionellt förhållningssätt med hög integritet. Du har gott omdöme, vilja att hjälpa andra och är lösningsfokuserad. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Trelleborgs kommun främjar mångfald, en jämn könsfördelning och en god åldersspridning i skilda typer av arbeten. Med utgångpunkt i kompetensbaserad rekrytering välkomnar vi din ansökan!

Arbetstid/varaktighet
100% / heltid / tillsvidare

Tillträde
Snarast, enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Anita Bosevska, Enhetschef Styrning och Uppföljning, telefon 0410-73 33 36

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sista ansökningsdag
Sista ansökningsdag är 2022-07-03 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Vi tillämpar löpande rekrytering. Ansök idag!

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!
Mer info