Administratör/redovisningsgranskare

Administratör/redovisningsgranskare

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen
Överförmyndarenheten i Trelleborg är en myndighet som utövar tillsyn över gode män, förvaltare och förmyndare i Trelleborg, Svedala och Skurup. Verksamheten syftar till att skydda personer från att lida rättsförluster och utgör ett samhällsskydd för de svaga i samhället. Vi rekryterar gode män och förvaltare, för Trelleborgs, Svedalas och Skurups talan i rättsliga instanser och fattar även beslut om förvaltningsåtgärder.

Arbetsuppgifter
Som administratör på Överförmyndarenheten utgör du ett nära stöd till enhetschef, ekonom/redovisningsgranskare och 3 handläggare/jurister.

I arbetet som administratör ingår bland annat:
  • Diarieföring i Wärna, expediering av beslut och andra handlingar, arkivering, utlämning av handlingar samt posthantering.
  • Ekonomiadministration, granskning av tillgångsförteckningar, årsredovisningar och redogörelser
  • Övrigt administrativt stöd, t.ex bokning av utbildningar/möten, inköp av kontors-och förbrukningsmaterial m.m.
Kvalifikationer
Vi söker dig med lägst godkänd gymnasieutbildning och/eller en dokumenterad erfarenhet av administrativt arbete som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Meriterande är erfarenhet av ekonomi- och personaladministrativt arbete. Uppdraget kräver mycket god datorvana och kunnande i Officepaketet, det är därför meriterande om du kan hantera ett eller flera av följande system: Wärna, W3D3, Raindance, Heroma. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete inom offentlig verksamhet.

Du är en person med öppen och flexibel inställning till ditt dagliga arbete och de människor du möter. Du har förståelse av vad ett serviceinriktat arbete innebär och har förmågan att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv. Du är strukturerad och ansvarstagande med en väl utvecklad samarbetskompetens. Din kommunikativa förmåga är god och du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du ska kunna planera och prioritera arbetsuppgifter samt förhålla dig till förändrade omständigheter. Du kan även hantera känsliga och sekretessbelagda uppgifter. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om du tycker om att ta initiativ, är flexibel och har en mycket stark känsla för service då är detta en tjänst för dig. Vi ser fram emot din ansökan.

Arbetstid/varaktighet
Tillsvidare, 100 %

Tillträde
2019-11-01 eller efter överenskommelse.

Kontaktpersoner
Ingela Ellerstedt, Enhetschef, 0410-73 30 00

http://www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2019-09-22 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Vi undanbeder oss kontakt från mediesäljare, rekryteringsföretag etc.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!
Mer info