Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats.

Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet.

Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen
Bildningsförvaltningen är den största förvaltningen i Trelleborgs kommun med ca 1300 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola, särskola och vuxenutbildning.

Tjänsten är placerad på två skolor, Skegrie skola och Kattebäcksskolan där du undervisar i textilslöjd. Läs mer om skolan på vår hemsida:

http://www.trelleborg.se/sv/barn-och-utbildning/grundskola-och-forskoleklass/grundskolor/skegrie-skola-f-5/

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa i textilslöjd för våra elever på skolan. Arbetet ska bedrivas aktivt och medvetet för att utveckla elevernas kunskaper utifrån Lgr 11, med ett nära samarbete med elevernas vårdnadshavare och kollegor på skolan.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad slöjdlärare att undervisa i åk 3-6. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet.

Du har god kompetens inom alternativa- och tidsenliga pedagogiska verktyg. Som person är du flexibel, kan uttrycka dig både i tal och skrift samt har lätt för att samarbeta både inom och utanför den egna enheten. Du har med dig goda idéer om hur vi kan utveckla vår slöjdundervisning. Ser du det som en spännande utmaning att medverka till att göra skolan ännu bättre så är du den vi letar efter!

Arbetstid/varaktighet
Tillsvidareanställning
100%

Tillträde
Augusti 2018

Kontaktperson
Cecilia Hansson, rektor Skegrie skola 0410-73 43 26

Katarina Jönsson, Lärarförbundet 0708-81 74 62
Ronnie Johansson, Lärarnas Riksförbund 0410-73 34 14

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sista ansökningsdag
2018-06-28 via vårt rekryteringssystem, ej via e-post eller brev. Vi tillämpar löpande urval så vi ser gärna att du skickar din ansökan snarast. Blir du kallad till intervju ber vi dig att ta med ett giltigt utdrag ur belastningsregistret.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!
Mer info
Område Trelleborg
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.trelleborg.se/sv/naringsliv-arbete/jobba-hos-oss/lediga-jobb/
Sista ansökningsdag 28 juni (6 dagar kvar)