Kursledare på Yrkeshögskolan Trelleborg

Kursledare på Yrkeshögskolan Trelleborg

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats.

Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet.

Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen
Bildningsförvaltningen är den största förvaltningen i Trelleborgs kommun med ca 1300 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola, särskola och vuxenutbildning. På Söderslättsgymnasiet har vi 12 nationella program samt introduktionsprogram och gymnasiesärskola. På vuxenutbildningen har vi ett brett utbud av både teoretiska kurser och yrkeskurser och där ingår även Sfi. Yrkeshögskolan Trelleborg bedriver idag två utbildning och ytterligare en startar i höst. Tillsammans är vi en modern utbildningsplats med flera studietorg och särskilda studietorgslärare som är till för att eleverna ska få extra stöd i sina studier. Vi vill att eleven ska utveckla självkännedom, självförtroende samt en vilja att söka och ta till sig ny kunskap. I Trelleborgs kommun har vi även möjlighet att erbjuda våra särskilt yrkesskickliga lärare olika karriärvägar som processledare eller förstelärare.

1 juli 2019 övergår Yrkeshögskolan Trelleborg och vuxenutbildningen till Arbetsmarknadsförvaltningen.

Du välkomnas av ett glatt gäng med bred kompetens och god sammanhållning! Vi hjälper varandra när det behövs och har alltid nära till skratt. Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter, kompetensutveckling och ersättning för friskvård.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa på Yrkeshögskolan Trelleborgs utbildning "Specialistutbildad undersköterska inom välfärdsteknik".

Som kursledare vill vi att du har ett brinnande intresse för de människor du ska undervisa. På Yrkeshögskolan Trelleborg och Vuxenutbildningen skapar du och dina kollegor en utvecklande studiemiljö för studerande. Du arbetar som en del i ett arbetslag och tillsammans med rektor, bitr. rektor och övriga kollegor leder och utvecklar du skolans vardag för ökad måluppfyllelse.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet från vård och omsorg samt relevant högskoleutbildning inom området.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med yrkeshögskoleutbildningar eller annat pedagogiskt arbete. Det är också meriterande om du i ditt yrkesliv har du arbetat med frågor på organisationsnivå, till exempel med verksamhetsutveckling.

Som person är du utvecklingsinriktad och har god kommunikativ förmåga samt förmåga att se helheter. Du trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Du är en kreativ medarbetare som kan erbjuda studerande goda lärandemiljöer och har ett gott bemötande! Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Arbetstid/varaktighet
100%, visstidanställning tom 2020-06-30

Tillträde
2019-08-12 eller enligt överenskommelse

Kontaktperson
Camilla Kronholm, bitr. rektor 0729-76 51 13
Bengt-Göran Persson, rektor 0708-81 76 01

http://www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2019-04-30
Urval och intervjuer kommer att ske löpande

9000 stolta barn, elever och studerande i Trelleborg. Vårt fokus är att skapa ansvarstagande medborgare, som tror på sin förmåga, kan samspela med andra, har drömmar, mål och fortsatt lust till ett livslångt lärande!

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!
Mer info