Lärare i spanska/annat ämne, Väståkra F-9

Lärare i spanska/annat ämne, Väståkra F-9

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats.

Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet.

Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Antar du utmaningen att vara med och vidareutveckla en framgångsrik skola?

9000 stolta barn, elever och studerande i Trelleborg. Vårt fokus är att skapa ansvarstagande medborgare, som tror på sin förmåga, kan samspela med andra, har drömmar, mål och fortsatt lust till ett livslångt lärande!

Arbetsplatsen
Väståkra F-9 är en stolt skola som står för kunskap genom engagemang, kompetens och utmaningar - hela vägen.

Väståkra F-9 är belägen vid den berömda Landsvägen och ligger centralt i byn Anderslöv, ca 25 min från Malmö. Skolan är 2-parallellig i årskurs 1-6 och 3-parallellig i årskurs 7-9. I årskurs 7-9 ansluter elever som tidigare gått på Alstad skola och Klagstorp skola. Alla elever har en ansvarig klasslärare som fungerar som mentor vid utvecklingssamtal, kontakt med skolan och elevens bollplank i första hand. På skolan går i dagsläget ca 580 elever och här arbetar ca 60 vuxna.

Arbetsuppgifter
Som lärare planerar och undervisar du spanska och i annat ämne i åk 7-9 och utformar en lustfylld och modern undervisning. Med olika metoder ökar du elevernas engagemang och intresse så att de kan ta ansvar för det egna lärandet. Du arbetar tydligt med att sätta eleven i fokus via individualiserad undervisning och arbetar utifrån ett salutogent synsätt med målet att alla elever ska ha möjlighet att lyckas i skolan.

Du som är intresserad av att arbeta i arbetslag, vill driva utveckling inom ditt ämne och ser lärande som en ständig process där du har möjlighet att utveckla ditt arbete är välkommen att söka anställning hos oss.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är driven legitimerad lärare med behörighet i spanska för åk 7-9 och dessutom behörighet att undervisa i annat ämnen. Du är strukturerad och har god förmåga att leda och organisera arbetet så att en trygg och positiv lärandemiljö skapas och goda förutsättningar ges för eleverna till delaktighet i sitt eget lärande. Du trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Du är duktig på att skapa goda relationer till elever och vårdnadshavare, och tar gärna med dig nya tankar och idéer till vår verksamhet.

Arbetstid/varaktighet
100%
Tillsvidareanställning

Tillträde
15 mars 2019

Kontaktperson
Caroline Andersson, Rektor, 0410-73 41 02

http://www.trelleborg.se/facket

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sista ansökningsdag
2019-01-28 via vårt rekryteringssystem, ej via e-post eller brev. Vi tillämpar löpande urval så vi ser gärna att du skickar din ansökan snarast. Om du blir kallad till intervju ber vi dig att ta med ett giltigt utdrag från belastningsregistret.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!
Mer info