Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats.

Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet.

Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Antar du utmaningen att vara med och utveckla en framgångsrik skola?

9000 stolta barn, elever och studerande i Trelleborg. Vårt fokus är att skapa ansvarstagande medborgare, som tror på sin förmåga, kan samspela med andra, har drömmar, mål och fortsatt lust till ett livslångt lärande!

Arbetsplatsen
Väståkra F-9 är en stolt skola som står för kunskap genom engagemang, kompetens och utmaningar - hela vägen.

Väståkra F-9 är belägen vid den berömda Landsvägen och ligger centralt i byn Anderslöv, ca 25 min från Malmö. Skolan är 2-parallellig i åk F-6, 4-parallellig i åk 7-8 samt 3-parallellig i åk 9. Eleverna som går på skolan bor till övervägande del i eller omkring Anderslöv. På skolan går i dagsläget ca 560 elever och här arbetar ca 60 vuxna.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som pedagog till elever i behov av särskilt stöd i förskoleklass och utföra egenvård. Du utgör det stöd eleven behöver för att nå sina mål. Du kommer tillsammans med övriga pedagoger planera, genomföra och utvärdera verksamheten utifrån våra styrdokument. Vi lägger vikt vid en god kommunikation mellan skola och hem och informerar regelbundet våra elever och vårdnadshavare.

Kvalifikationer
Vi söker en pedagog som har både kunskap, erfarenhet av arbete med personer med behov av egen vård och med erfarenhet av arbete med barn och elever. Du har även erfarenhet av att jobba i skolans värld och förstår dess verksamhet. Du tycker om att arbeta med barn och att ge dem förutsättningar för att utvecklas och lyckas. Tjänsten passar dig som är lyhörd, har god samarbetsförmåga och en positiv elevsyn. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter förmåga att möta eleverna utifrån deras varierande behov och trivs med att arbeta i team.

Arbetstid/varaktighet
Visstidsanställning
75%

Tillträde
Snarast eller enligt överenskommelse

Kontaktperson
Anneli Sandgren Hansson, Bitr. rektor, 073-351 13 61

http://www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2018-11-21 via vårt rekryteringssystem, ej via e-post eller brev. Vi tillämpar löpande urval så vi ser gärna att du skickar din ansökan snarast. Om du blir kallad till intervju ber vi dig att ta med ett utdrag ur belastningsregistret.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!
Mer info