Skolsköterska, Smygehamn med omnejd

Skolsköterska, Smygehamn med omnejd

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats.

Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet.

Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen
Bildningsförvaltningen ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola och vuxenutbildning och har ca 1500 medarbetare. Elevhälsan har en central roll för en kvalitativ utbildning. Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter och ersättning för friskvård.

Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta i Smygehamn med omnejd, ha eget ansvar på två skolor och delat ansvar på en skola. Arbetet som skolsköterska innebär att du ska samverka med skolornas pedagogiska personal i det övergripande hälsofrämjande och förbyggande arbetet. Du kommer att vara delaktig i uppgiften att stötta eleverna i deras lärande, utveckling och hälsa. Du ska tillföra medicinsk kompetens och omvårdnadskompetens som ett stöd i det pedagogiska arbetet och i den övergripande planeringen av elevhälsans arbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är förebyggande hälsoarbete, medicinska bedömningar och enklare sjukvård. Varje skolsköterska ingår i lokala elevhälsoteam och samarbetar med elevhälsans övriga professioner. Du ingår även i kommunens skolsköterskenätverk som träffas regelbundet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning med inriktning barnsjuksköterske-, distriktssköterske- eller skolsköterskeutbildning. Vi vill gärna att du har erfarenhet av att arbeta med barn och unga. Du trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft, service och kommunikativ förmåga.

Egen bil och körkort är ett krav.

Arbetstid/varaktighet
Tillsvidareanställning
100%

Tillträde
1 augusti eller enligt överenskommelse

Upplysningar
Stefanie Sennevall , resurschef 0410-73 41 77

Kerstin Johansson, Vårdförbundet 0410-73 35 37

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sista ansökningsdag
2019-05-12 via vårt rekryteringssystem, ej via e-post eller brev. Vi tillämpar löpande urval så vi ser gärna att du skickar din ansökan snarast. Om du blir kallad till intervju ber vi dig att ta med ett utdrag ur belastningsregistret.

9000 stolta barn, elever och studerande i Trelleborg. Vårt fokus är att skapa ansvarstagande medborgare, som tror på sin förmåga, kan samspela med andra, har drömmar, mål och fortsatt lust till ett livslångt lärande!

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!
Mer info
Område Trelleborg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.trelleborg.se/sv/naringsliv-arbete/jobba-hos-oss/lediga-jobb/
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (21 dagar kvar)