Lärare, Bäckaskolan, grundsärskola åk 1-3

Lärare, Bäckaskolan, grundsärskola åk 1-3

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

TRELLEBORG - EN SKOLKOMMUN ATT RÄKNA MED
Mellan slätten och havet bygger vi kunskap och skapar drömmar.

Arbetsplatsen

Bäckaskolans vision är:

Att genom en, positiv och glädjefylld miljö skapa nyfikenhet, kreativitet och arbetsglädje i ett ansvarsfyllt och målmedvetet lärande. Vi ser olikheter som en tillgång där alla elever ska känna sammanhang och tillhörighet i skola och samhälle. Tillsammans med elever, vårdnadshavarna och all personal sätter vi kunskapen i fokus,nu och för framtiden!

Vårt motto är:

Sveriges gladaste skola

Bäcka Grundsärskola har två inriktningar - ämne och ämnesområde och är lokalt integrerad på grundskolorna Bäckaskolan och Fågelbäckskolan i skolår 1-9. I varje klass arbetar en pedagogiskt ansvarig lärare och elevassistenter. Verksamheten har nära samarbete med grundskolan.

Verksamheten på särskolan präglas av trygghet, glädje och kreativitet. Vi sätter elevens självkänsla och tillit till den egna förmågan i fokus.

Nu behöver vi dig som vill vara med och utveckla verksamheten och arbeta för att göra miljön spännande och lärorik för eleverna enligt de styrdokument som finns för särskolan med inriktning ämne.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som har lärarexamen och är behörig att undervisa i åk 1-3. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att undervisa inom grundsärskolan och vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet.

Du är passionerad i ditt läraruppdrag och tycker det är roligt att vara lärare! Vi förutsätter att du är en professionell och kreativ medarbetare som trivs med att arbeta i team där det ställs höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft och social kompetens.

Du kommer att arbeta med erfarna, delaktiga och engagerade elevassistenter som har god kunskap om elevernas behov och utveckling.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare för åk 1-3 och som även har erfarenhet av att undervisa elever med autism och intellektuell funktionsnedsättning. Du ska ha arbetat med visuellt tydliggörande pedagogik, samt ha kunskap om AKK. Du är väl insatt i grundsärskolans styrdokument.

Du är en person med brinnande intresse och engagemang för elever i behov av särskilt stöd, med intresse och förmåga att kunna arbeta i team. Du utgår alltid från elevernas bästa och sätter ditt eget jag i andra hand. Ditt förhållningssätt bygger på ärlighet, tydlighet, trygghet och optimism. Du har ett lågaffektivt förhållningssätt, är kreativ, har humor och du växer genom framgång hos både elever och kollegor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet där samarbetsförmåga och flexibilitet är några av nyckelkompetenserna.

Arbetstid/varaktighet
100% tillsvidareanställning, ferietjänst

Tillträde
7 januari 2021 eller enligt överenskommelse

Kontaktperson
Malena Björner, rektor 0708-81 76 13

Facklig kontakt: http://www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2020-09-27 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Vi tillämpar löpande urval så vi ser gärna att du skickar din ansökan snarast. Om du blir kallad till intervju ber vi dig att ta med ett giltigt utdrag från belastningsregistret.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!
Mer info
Område Trelleborg
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.trelleborg.se/sv/naringsliv-arbete/jobba-hos-oss/lediga-jobb/
Sista ansökningsdag 27 sept 2020 (6 dagar kvar)