Lärare åk. 1-3, Klagstorps skola

Lärare åk. 1-3, Klagstorps skola

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats.

Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet.

Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen
Klagstorps skola F-6 - Den lilla skolan med den stora glädjen att lära in - och ut!

På skolan går det ungefär 130 elever. Skolan har elever från förskoleklass upp till årskurs 6. Efter årskurs 6 går eleverna till högstadieskolan, Väståkra, i Anderslöv. Skolan arbetar sedan flera år med Grön Flagg och har ett medvetet tänk kring vår miljö och vikten av daglig rörelse. Skolan arbetar aktivt med att utveckla varje elev efter dennes behov och förmåga. På skolan finns det smartboards samtliga klassrum från förskoleklass till årskurs 6, trådlöst nätverk och god tillgång till bärbara datorer.

Du kommer att få arbeta i ett härligt gäng som välkomnar förändring, tycker om att möta barn och elever och har nära till skratt! Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med engagerade och kompetenta kollegor, stimulerande arbetsuppgifter, kompetensutveckling och ersättning för friskvård.

Vi tror också att digitala verktyg är viktiga verktyg i en framgångsrik undervisning. Alla årskurser har således god tillgång till datorer och alla klassrum är utrustade med Smartboards.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som lärare åk 1-3. Utmana eleven i lärandet och stödja eleven i sin kunskapsutveckling mot uppsatta mål. Förutom att planera, genomföra och utvärdera undervisning kommer du tillsammans med kollegor i arbetslag och ämneslag arbeta med att utveckla skolan utifrån prioriterade utvecklingsområden. Vi arbetar aktivt för en god kommunikation mellan skola och hem och informerar regelbundet våra elever och vårdnadshavare.

Kvalifikationer
Vi söker en driven och trygg legitimerade lärare för åk 1-3 att undervisa i något eller några av ämnena Sv, SVA, Ma, SO, NO åk 1-3.

Som person är du utvecklingsinriktad och har en god kommunikativ förmåga. Du har ett stort engagemang för elevernas lärande och medskapande och är öppen för nytänkande. Du ser helheter och trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Du är trygg i din yrkesroll med ett tydligt ledarskap i och utanför klassrummet.

Vi förutsätter att du är förtrogen med skolans grundläggande värderingar och har ett positivt och professionellt förhållningssätt gentemot elever, föräldrar och kolleger. Du har god förmåga att samverka och samarbeta. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Arbetstid/varaktighet
100% Visstid t om 190614, med eventuell möjlighet till förlängning.

Tillträde
Snarast enligt överenskommelse

Kontaktperson
Irene Nilsson, Rektor 0410 - 73 40 67
Patrik Johansson, Bitr. Rektor 0410 - 73 46 28

http://www.trelleborg.se/facket

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sista ansökningsdag
2019-03-27 via vårt rekryteringssystem, ej via e-post eller brev. Vi tillämpar löpande urval så vi ser gärna att du skickar din ansökan snarast. Om du blir kallad till intervju ber vi dig att ta med ett utdrag ur belastningsregistret.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!
Mer info