Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats.

Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet.

Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen
Skegrie förskolor består av två enheter, Slätten och Ängen, med vardera sex avdelningar. Vi har barngrupper i åldern 1-3 år eller 4-5 år. Våra förskolor erbjuder en kreativ och inspirerande miljö. Hos oss är utevistelsen ett viktigt inslag i verksamheten som utvecklar och utmanar barnets motoriska färdigheter. Vi arbetar med pedagogisk dokumentation som arbetssätt. Detta innebär att vi hela tiden utgår ifrån barnens visade intresse och nyfikenhet.

Vi söker en inspirerande barnskötare till Ängens enhet som hösten 2019 kommer att flytta in i helt nya lokaler.

Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter och kompetensutveckling, samt ersättning för friskvård.

Arbetsuppgifter

Som barnskötare har du det övergripande ansvaret för barnens välbefinnande och deras rätt att få de förutsättningar som behövs för att lära och utvecklas. Tillsammans med övriga pedagoger planera, genomföra och utvärdera ni verksamheten utifrån förskolans läroplan. Vi betonar helheten i barnens utveckling och ser därför föräldrasamarbetet som en betydelsefull del i vårt arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad barnskötare med erfarenhet från yrket. Kunskaper i TAKK, unikum, pedagogisk dokumentation och tema arbete ser vi som meriterande. Som person är du utvecklingsinriktad och har en god kommunikativ förmåga. Du ser helheter och trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Du är en kreativ medarbetare som kan erbjuda barnen goda lärandemiljöer och har ett gott bemötande. Stor vikt kommer läggas på god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Arbetstid/varaktighet
Tillsvidareanställning, 75-100%

Tillträde
Efter överenskommelse

Kontaktperson

Marianne Johansson, Förskolechef, 0410-73 35 78

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sista ansökningsdag

2019-10-31 via vårt rekryteringssystem, ej via e-post eller brev. Blir du kallad till intervju ber vi dig at ta med ett utdrag ur belastningsregistret.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!
Mer info
Område Trelleborg
Yrkesroll Utbildning, Barnskötare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.trelleborg.se/sv/naringsliv-arbete/jobba-hos-oss/lediga-jobb/
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (16 dagar kvar)