Undersköterskor Hemstödsteamet

Undersköterskor Hemstödsteamet

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats.

Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet.

Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen
2018 trädde ett nytt samverkansavtal mellan kommun och region i kraft. Detta innebar att bl.a. svårt multisjuka vårdas i större utsträckning hemma i ordinärt boende. Kommunens betalningsansvar för våra kunder på sjukhus har också förändrats. Detta har inneburit att våra kunder kommer hem tidigare. From den 1 september 2018 ska alla kunder gå via hemstödsteamet för kartläggning av hjälpbehovet.

Den 19 februari 2018 startade vi ett hemstödsteam med 9 undersköterskor. Eftersom detta har fallit så väl ut utökar vi teamet med ytterligare 8 undersköterskor.

Öppenhet, respekt och ansvar är gemensamma värderingar i arbetsgruppen.

Arbetsuppgifter
När kunden kommer till hemstödsteamet ska du tillsammans med dina kolleger göra en kartläggning av kundens hjälpbehov. Du gör även en riskbedömning i kundens hem samt en kontaktpärm som sedan lämnas till ordinarie hemvårdsdistrikt.

Efter ca dag 10 träffar du handläggare från kommunen som fattar ett beslut utifrån er kartläggning. Dag 14 överlämnar du kunden till ordinarie hemvårdsområde. Du och kontaktpersonen från distriktet gör genomförandeplan tillsammans vid denna överlämning.

Du har ett utökat samarbete med rehabpersonal och sjuksköterskor i kommunen. Vi kommer fortlöpande att justera och revidera det som behövs i vårt arbetssätt.

Kvalifikationer
Du ska ha undersköterskeutbildning och vara full delegeringsbar. Du måste ha jobbat några år och fått erfarenhet. Du måste ha körkort för manuell bil och kunna cykla.

Vi söker en självständig kreativ och ansvarstagande person och stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Du måste vara väldigt flexibel då detta arbete varierar väldigt mycket dag till dag. Du ska ha lätt för att se möjligheter och lösningar på problem. Arbetet är av och till stressigt så du måste vara en stresstålig person.

Du måste ha lätt för att samarbeta med kolleger och alltid sätta kunden i centrum.

Arbetstid/varaktighet
8 st/Heltid/tillsvidare

Vi jobbar enligt årsarbetstid.

Tillträde
2018-08-27 eller enligt överenskommelse

Kontakt
Eva Lundin 0410-73 34 51, 0708-817376

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2018-07-06 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!
Mer info
Område Trelleborg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.trelleborg.se/sv/naringsliv-arbete/jobba-hos-oss/lediga-jobb/
Sista ansökningsdag 6 juli (11 dagar kvar)