Undersköterskor Hemstödsteam/Centrum HV

Undersköterskor Hemstödsteam/Centrum HV

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats.

Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet.

Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen
Du kommer att jobba i vårt bemanningsområde tre som är indelat i Hemstödsteam, Centrum och Väster hemvårdsområde. Vi utgår från Gutenbergsgatan 2, i Trelleborg. När man jobbar i Hemstödsteamet jobbar man mot alla sju distrikt i kommunen och har lite andra arbetsuppgifter utöver vanlig hemvård. Man gör bl.a kartläggning av kunder för att biståndshandläggaren ska kunna fatta beslut om vilken hjälp kunden ska ha. Dom kunderna som kommer till hemstödsteamet stannar bara 14 dagar sedan går dom över till sitt ordinarie distrikt. Du kommer främst att utgå från hemstödsteamet men dom dagar där det inte finns ett behov är det bemanningsområdet som gäller.

Öppenhet, respekt och ansvar är gemensamma värderingar i arbetsgruppen.

Arbetsuppgifter
Det är i första hand redan stationerad personal som gör kartläggning och uppföljning av våra kunder. Efterhand och då det behövs kommer du också att göra samma arbetsuppgifter. Du kommer i första hand att jobba med fortlöpande arbetsuppgifter i teamet som är ordinarie hemvårdsuppgifter.

När kunden kommer till hemstödsteamet ska du tillsammans med dina kolleger göra en kartläggning av kundens hjälpbehov. Du gör även en riskbedömning i kundens hem samt en kontaktpärm som sedan lämnas till ordinarie hemvårdsdistrikt.

Efter ca dag 10 träffar du handläggare från kommunen som fattar ett beslut utifrån er kartläggning. Dag 14 överlämnar du kunden till ordinarie hemvårdsområde. Du och kontaktpersonen från distriktet gör genomförandeplan tillsammans vid denna överlämning.

Du har ett utökat samarbete med rehabpersonal och sjuksköterskor i kommunen. Vi kommer fortlöpande att justera och revidera det som behövs i vårt arbetssätt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har undersköterskeutbildning och har några års erfarenhet av yrket. Du ska besitta kompetens som leder till full delegering. Du måste ha körkort för manuell bil och kunna cykla.

Vi söker en självständig, kreativ och ansvarstagande person och stor vikt läggs vid personlig lämplighet och flexibilitet. Du som person är stresstålig och gillar nya utmaningar. Du kommer i din yrkesroll att träffa många nya kolleger och kunder. Arbetet varierar väldigt mycket från dag till dag. Du ska ha lätt för att se möjligheter och lösningar på problem.

Du måste ha lätt för att samarbeta med kolleger och alltid sätta kunden i centrum.

Arbetstid/varaktighet
2 st/Heltid/tillsvidare

Vi jobbar enligt schema med kvällar och helger

Tillträder enligt överenskommelse
Enligt överenskommelse.

Kontakt
Eva Lundin 0410-73 34 51, 0708-817376

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2019-03-20 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!