Undersköterska

Undersköterska

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats.

Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet.

Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen
Hemvården Centrum Väst har ett varierande arbetsområde, vårt område sträcker sig från CB Friisgatan till Albäcksskogen utmed Stavstensvägen. Vi arbetar efter målet att våra kunder skall uppleva trygghet, trivsel och hög kvalité i sitt liv och boende. Det är viktigt för oss att kunden känner sig delaktig i utformningen av den hjälp de får av oss och är i behov av.

Att i största möjliga mån gynna ett samarbete i planeringen tillsammans med både kund och deras anhöriga är av stor betydelse.

Öppenhet, Respekt och Ansvar är gemensamma värderingar i arbetsgruppen.

Arbetsuppgifter
Hjälpa och stötta i det egna hemmet. Att tillsammans med kunden planera hur den beviljade hjälpen skall utföras. Du skall få kunden att vilja sträva efter självständigt liv, du skall förstå vikten av endast utföra hjälp till självhjälp. Ge en god service i hemmet. Möjliggöra för personer med hjälpbehov att kunna välja få bo kvar hemma med upplevd trygghet och kvalité.

Kvalifikationer
Du är utbildad Undersköterska eller annan likvärdig utbildning. Erfarenhet från arbete inom äldreomsorgen är meriterande. Att både kunna arbeta självständigt och samtidigt vara en god samarbetspartner i arbetsgruppen. Du har erfarenhet och stark engagemang och målfokus. Du har positiv inställning till samarbete, trivs när tempot varierar och håller huvudet kallt när tempot är högt. Du får energi av ständiga utmaningar och du trivs inom äldreomsorgen. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Arbetstid/varaktighet
Visstidsanställning 6 månader med möjlighet till förlängning

Tillträde
Snarast eller enligt överenskommelse

Kontakt
Anja Robertsson, Enhetschef

För information: 0410-733980

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2018-10-31 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!
Mer info
Område Trelleborg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.trelleborg.se/sv/naringsliv-arbete/jobba-hos-oss/lediga-jobb/
Sista ansökningsdag 31 okt (37 dagar kvar)