Sommarjobb i vård- och omsorg 2020

Sommarjobb i vård- och omsorg 2020

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen
Sommaren kan kännas långt borta men vi har redan börjat leta efter sommarvikarier!

Inom vård- och omsorg arbetar vi med människor som av olika skäl behöver hjälp och stöd i sin vardag. Våra medarbetare finns inom LSS-verksamheten, äldreomsorgen och socialpsykiatrin.

Det är ett omväxlande, självständigt och stimulerande arbete som både kan innebära att jobba i team och att ta eget ansvar.

Hemvård

Att arbeta i hemvården innebär att man arbetar i kundens egna bostad. Det kan vara hjälp med påklädning, förflyttning, personlig hygien, ledsagning och promenader samt att ge trygghet och att bryta isolering.

Särskilt boende

Att arbeta på ett äldreboende innebär att man arbetar i kundens lägenhet på boendet. Det kan vara hjälp med påklädning, förflyttning och personlig hygien. Att stimulera och aktivera är också en del av uppdraget.

LSS - Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade

Du är en del av brukarens vardag och stöttar med allt som kan behövas. Stödet som brukaren tar emot kan innebära allt från personlig hygien till stöd vid fritidsaktiviteter. Som stödassistent arbetar du på en gruppbostad, servicebostad eller daglig verksamhet. Stödassistenten fungerar som ett stöd för brukarna och individuellt utifrån brukarens behov.

Socialpsykiatri

Du är en del av brukarens vardag och stöttar utifrån det individuella behovet. Stödet som brukaren tar emot kan innebära allt från personlig hygien, stöd vid fritidsaktiviteter till stödjande samtal. Inom socialpsykiatrin finns möjlighet att arbeta inom boendestöd i hemmet, bostad med särskild service samt dagverksamhet.

Arbetsuppgifter
Till sommaren behöver vi vikarier till våra ovanstående verksamheter. Vi söker både nya och "gamla" vikarier som vill jobba inom LSS, socialpsykiatrin, hemvård och särskilt boende. Hos oss får du ett meningsfullt och roligt sommarjobb där du gör skillnad för andra i deras vardag.

Kvalifikationer
Du ska vara minst 18 år, behärska svenska språket i tal och skrift, ha datavana och gärna körkort. Du ska lägst ha gymnasiekompetens.

Det är önskvärt att du har utbildning inom vård- och omsorg eller Barn- och fritidsprogrammet, men alla som är intresserade av att sommarjobba inom vård- och omsorg är välkomna att ansöka.

Ansök redan idag. Vi ses i sommar!

Arbetstid/varaktighet
Semestervikariat sommaren 2020.

Schemalagda arbetstider: Dag, kväll, sovande jour, vaken natt samt helg.

Vi erbjuder 100% anställning men önskar du arbeta mindre är det också möjligt.

Tillträde
Fortlöpande.

Kontakt
Helén Carlström, Bemanningsansvarig, 0410-73 42 28

Karin Strandberg, Enhetschef, 0410-73 30 72

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2019-05-19 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!