Rehabassistent - sommarjobb

Rehabassistent - sommarjobb

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen
Rehabenheten är organiserad under vård och omsorg/socialförvaltningen och består av 12 arbetsterapeuter och 10 fysioterapeuter samt egen hjälpmedelscentral. Vi jobbar både mot ordinärt och särskilt boende.

Arbetsuppgifter
Rehabassistentens uppgifter är att arbeta på uppdrag av legitimerad fysioterapeut eller legitimerad arbetsterapeut. Detta kan vara att bistå med beslutade insatser såsom att utföra träning/behandling enligt ordination samt bistå vid bedömningar, uppföljningar och utprovning av hjälpmedel. Legitimerad personal är ansvariga för alla bedömningar och finns tillgänglig för daglig handledning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som studerar till arbetsterapeut eller fysioterapeut eller har erfarenhet av att arbeta med rehabilitering.

Arbetstid/varaktighet
Sommarjobb.

Tillträde
2020-06-15 eller enligt överenskommelse.

Kontakt
Enhetschef Jessica Zetterdahl, tel: 0708-817231

Fackliga kontakter
www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2020-03-15 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!
Mer info
Område Trelleborg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.trelleborg.se/sv/naringsliv-arbete/jobba-hos-oss/lediga-jobb/
Sista ansökningsdag 15 mars 2020 (16 dagar kvar)