Undersköterska, Smyge hemvård

Undersköterska, Smyge hemvård

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen
Smygehamns hemvårdsgrupp utför sitt arbete hemma hos Trelleborgs medborgare. Vi utgår från Smygehems äldreboende och arbetsområdet omfattar Smygehamn med kringliggande landsbygd. Vi arbetar efter målen att våra kunder ska uppleva trygghet, trivsel och hög kvalité i sitt liv och boende. De flesta områdena nås med bil, för insatser i närområdet finns det cykel att tillgå.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor, är lyhörd för andras behov, har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Du måste ha lätt att anpassa dig till nya situationer och personer. Arbetet kräver också att du har en god social förmåga, är noggrann och ansvarstagande. Tempot kan ibland vara högt så du måste vara stresstålig och kunna prioritera ditt arbete. Arbetet utförs i vårdtagarens eget hem med biståndsbeslutande insatser.

Som personal ska du tillsammans med kunden planera hur den beviljade hjälpen ska utföras.

Kvalifikationer
B körkort till manuellt växlad bil är ett krav.

Undersköterskeutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig är ett krav. Erfarenhet av arbete inom vård och omsorg är ett krav.

Vi söker dig som har ett trevligt bemötande, är serviceinriktad och lyhörd för att tillgodose vårdtagarens behov. Det är viktigt att trivas med att både arbeta självständigt och i grupp och att ha god förmåga att bedöma och hantera varierande situationer.

Du ska ha lätt för att se möjligheter och lösningar på problem, vara flexibel, utvecklingsinriktad och ha lätt för att samarbeta med kollegor och övriga i det tvärprofessionella teamet. Du tar ansvar och sätter kunden i centrum.

Arbetstid/varaktighet
Tillsvidare. Arbetet innebär rullande arbetstid både dag och kväll med varannan helg.

Tillträde
Snarast enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval.

Kontakt
Enhetschef Malin Mattsson: malin.mattsson@trelleborg.se

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2021-02-26 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Till denna tjänst kommer vi att använda oss av löpande urval.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!
Mer info