Hamnarbetare sökes till Trelleborg Hamn

Hamnarbetare sökes till Trelleborg Hamn

Hamnarbetare sökes till Trelleborg Hamn

Har du C-körkort, ADR, YKB, truckkort samt vana att framföra ett lastbilsekipage? Trivs du i en miljö där du får vara fysiskt aktiv med varierande arbetsuppgifter? Är du en ansvarstagande och serviceinriktad lagspelare som uppskattar högt tempo och ett flexibelt arbetssätt? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER

Nu söker Trelleborg Hamn flera Hamnarbetare för att stärka upp teamet under sommarperioden. I rollen som Hamnarbetare kommer du tillhöra ett team på 17 personer som arbetar med färjehantering. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara dirigering av trafik, trossföring samt lossning och lastning av gods på våra rederi-kunders fartyg. Tjänsten innebär att du arbetar sju dagar och sedan är ledig sju dagar. Arbetspassen är fördelade i tvåskift, läs mer under “om tjänsten”.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:
  • Dirigering av trafik till färjorna samt trossföring.
  • Lossning samt lastning av gods, framförallt för medarbetare med C-körkort.
  • Övriga förekommande arbetsuppgifter som ställer krav på din fysiska förmåga.
Personliga egenskaper och kvalifikationer

För att trivas i rollen som Hamnarbetare ser vi gärna att du har erfarenhet av produktion, lager eller logistik samt C-körkort, YKB och ADR. Som person har du en god anpassningsförmåga och vågar ta egna initiativ samt är drivande och effektiv i ditt sätt att arbeta. Då arbetsuppgifterna är fysiskt krävande ser vi att du har en god fysik och gillar att arbeta med hela kroppen. Trelleborgs Hamn värderar en god gemenskap internt och därför är det viktigt att du är en lagspelare som prioriterar att finnas där för dina kollegor. Därutöver ser du det som en självklarhet att agera serviceinriktat gentemot hamnens kunder.

Viktigt för tjänsten:
  • C-körkort och truckkort, meriterande med behörighet i CE och DE.
  • Giltigt ADR-och YKB-intyg.
  • Meriterande med erfarenhet av produktion, lager och logistik.
  • God fysisk och uppskattar att arbeta med kroppen.
  • Svenska och engelska i tal och skrift, meriterande med andra språk.
Om tjänsten

Tjänsten som Hamnarbetare är ett konsultuppdrag på heltid med start i mitten av juni och som varar till slutet av augusti. Efter sommaren finns goda möjligheter till fortsatt extraarbete för dig med annan huvudsaklig sysselsättning och som dessutom visat på goda resultat.

Du arbetar främst sju dagar i sträck och är därefter ledig sju dagar. Arbetspassen är fördelat i tvåskift där det första skiftet är klockan 05.00-15.00 och det andra klockan 15.00-24.00, men andra arbetstider och upplägg kan förekomma. Du påbörjar din anställning med en introduktion på cirka två veckor som kombineras av utbildning och bredvidgång, därefter blir du förhoppningsvis godkänd för vidare arbete. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult.

Övrigt

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Erica Miller på via 0738-617275 eller erica.miller@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Trelleborg
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 6 juni 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Trelleborgs Hamn är Skandinaviens ledande intermodala hub för internationell trafik och servar minst fyra transportkorridorer. Hamnen har ständig tillväxt, stabil ekonomi, nöjda kunder och medarbetare med miljön i fokus. Trelleborgs Hamn AB skall, kontinuerligt utveckla verksamheten för att erbjuda kunderna, direkta såväl som indirekta, en hållbar, högkvalitativ och effektiv gods- och terminalhantering. Vara en corehamn med ständig tillväxt, stabil ekonomi, nöjda kunder och medarbetare. Ha ett varumärke som är känt såväl lokalt, regionalt, nationellt som internationellt och vara en av svensk industris viktigaste länkar till och från Europamarknaderna. Trelleborgs Hamn AB är en professionell, servicemedveten och positiv hamn med starkt utvecklings- och hållbarhetsfokus, med respekt för både människor och miljö.