Produktionsingenjör

Produktionsingenjör

Trelleborg är en världsledare inom specialutvecklade polymerlösningar som tätar, dämpar och skyddar kritiska applikationer i krävande miljöer. De innovativa lösningarna accelererar kundernas utveckling på ett hållbart sätt. Trelleborgkoncernen omsätter 34 miljarder kronor och har verksamhet i cirka 50 länder. Koncernen består av 3 affärsområden: Trelleborg Industrial Solutions, Trelleborg Sealing Solutions och Trelleborg Wheel Systems, samt verksamheterna Rubena och Savatech. Trelleborgaktien har sedan 1964 varit noterad på börsen, och listas på Nasdaq Stockholm, Large Cap.

Industrial solutions, Agri, utvecklar, tillverkar och marknadsför spengummi till mjölkmaskinstillverkare på världsmarknaden. De är idag en av de mest framgångsrika leverantörerna av gummiprodukter till detta speciella marknadssegment i världen. Deras produktionsenhet ligger i Trelleborg och sysselsätter 40 personer. Volymen spengummi som tillverkas är cirka 6 miljoner per år.

Ansvarsområden

I rollen som Produktionsingenjör hos Agri kommer ditt ansvarsområde att var att jobba med området Manufacturing Excellence. Du ska tillsammans med teamet sätta rutiner och arbetssätt för att utveckla LEAN -baserat arbetssätt i produktionen

Dina arbetsuppgifter innefattar att;
 • Delta i projekt för nya såväl som befintliga produktionslinjer
 • Löpande driva LEAN och eliminera förluster i verksamheten
 • Informera och engagera medarbetarna kring Lean
 • Utformning och utveckling av arbetsplatsen
 • Upprättande och löpande ändringar av arbetsinstruktioner
 • Implementering och coachning av nya metoder/arbetssätt
 • Löpande förbättringsarbete och uppföljning av resultat
Utbildning

En kunskapsnivå motsvarande Högskole - Civilingenjörsexamen.

Erfarenhet och kunskap
 • Det är en fördel om du har flera års erfarenhet från liknande roll inom tillverkande industri.
 • Kunskap och erfarenhet inom arbetsprocesser, metoder och verktygen inom Lean och produktionsteknik, exempelvis frekvensstudier, prestationsbedömning, Man-Maskin, OEE, SMED analyser, SAM (Sekvensbaserad aktivitets/metod analys), samt implementering av dessa.
 • God kommunikativ förmåga, relationskapare och att fungera i tvärfunktionella team/organisationer.
 • Svenska och engelska i tal och skrift
Personliga egenskaper

Du är kvalitetsmedveten, organiserad och är en lagspelare som driver och tar egna initiativ. Vi tror också att du har förmågan att skapa engagemang för förändring och att du är självständig, strukturerad och en god problemlösare. Eftersom arbetet bitvis kan vara relativt intensivt så behöver du kunna prioritera och tåla ett ganska högt tempo. Du är en person som trivs med eget ansvar utan att någon detaljstyr dig.

Ansökan

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Maria Larsson på 070-8810589 eller maria.larsson@asearch.se
Tycker du att tjänsten verkar intressant så välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringen sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Trelleborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Quality Assurance
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (28 dagar kvar)