Serveringspersonal för sommarjobb på Casa Blanca i Trelleborg!

Serveringspersonal för sommarjobb på Casa Blanca i Trelleborg!

Vi söker nu serveringspersonal till Casa Blanca i Trelleborg! Är du välorienterad och gillar att träffa nya människor i en fantastisk miljö? Då har vi sommarjobbet just för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi serviceinriktade, pigga och positiva konsulter till trevliga Casa Blanca i centrala Trelleborg. Här serveras det mat i flera former, restaurangen besitter även en välfylld bar och en trevlig avdelning för deras gourmetpizza. Om vädret tillåter finns det också en fantastisk innergård att nyttja och givetvis en spatiös uteservering.

Du kommer i detta arbete att hantera gästernas beställningar, har du därför branschvana av servitörsyrket är det mycket meriterande. Det är viktigt att du gillar service och inte är rädd för att våga ta för dig och alltid komma till arbetet med ett leende på läpparna.

Arbetstiderna kommer variera och restaurangen har öppet mellan 11-23 varje dag. Du kommer att arbeta såväl dag som kväll och det är därför viktigt att du är flexibel samt kan hoppa in med kort varsel.

Tjänsten kommer tillsättas så fort vi hittar rätt kandidat, vi söker efter dig som är på jakt efter ett långsiktigt och fart fyllt extrajobb vid sidan av dina studier. Du kommer vara anställd av Studentconsulting och uthyrd till Casa Blanca.

Detta söker vi:

Du som är:
  • Student på komvux, gymnasiet, högskola eller universitet
  • Serviceminded
  • Stresstålig
  • Initiativrik
Det är meriterande om du arbetat med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare, men det är inte ett krav. Tycker du att tjänsten känns intressant? Tveka då inte att söka redan idag!
Mer info
Område Trelleborg
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se