Junior byggnadsingenjör inom rörkonstruktion sökes till Malmö!

Junior byggnadsingenjör inom rörkonstruktion sökes till Malmö!

Är du en junior byggnadsingenjör med ett stort intresse för rörkonstruktion? Tycker du att konstruktionsberäkningar och dokumentation är spännande? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu en junior byggnadsingenjör med inriktning mot rörkonstruktion. Vår kund är ett fullserviceföretag med expertis på installations- och rörarbeten som inriktar sig på smidesjärn och industrirör. De är specialister på byggsmide, rörarbeten och mekaniskt underhåll, med kontor på ett flertal orter i Skåne och Blekinge.

Som junior byggnadsingenjör kommer du att arbeta i tätt samarbete med en senior kollega. Rollen som byggnadsingenjör är fokuserad kring rörkonstruktion inom det byggtekniska området hos företaget. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att inkludera:
  • Rörkonstruktionsberäkningar
  • Utföra grundanalyser
  • Dokumentation
Tjänsten är ett heltidsuppdrag med tillträde efter överenskommelse. Tjänsten kan komma att vara ett konsultuppdrag där du är anställd av StudentConsulting eller en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sköts av oss på StudentConsulting, men att du blir direkt anställd av kundföretaget.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är relativt nyutexaminerad som byggnadsingenjör. Du ska ha förståelse för konstruktionsberäkningar och tycka om att arbeta med grundanalyser. Du ska brinna för att arbeta med dokumentation och det är meriterande om du har arbetat med detta tidigare.

Som person är du driven, initiativtagande och positiv. Du tar ansvar för ditt eget arbete, är kommunikativ och bra på att samarbeta. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Låter detta intressant? Sök redan idag, då vi har en löpande rekryteringsprocess!

Sökord: Bygg, Dokumentation, Rörkonstruktion, Rör, Byggnadsingenjör

Sökord: Bygg, Dokumentation, Rörkonstruktion, Rör, Byggnadsingenjör
Mer info
Område Trelleborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 5 mars 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com