Junior IT-tekniker sökes till Trelleborg!

Junior IT-tekniker sökes till Trelleborg!

Har du ett stort tekniskt intresse och vill arbeta i en omväxlande roll? Är du nyexaminerad och söker en utvecklande tjänst för att lansera din karriär? I rollen som IT-tekniker erbjuds du en stimulerande arbetsmiljö med stort ansvar!

Information om uppdraget:

Som IT-tekniker arbetar du som konsult åt kundens driftskunder. Varje tekniker ansvarar för eller är delaktiga i ett eller flera tekniska områden. Du kommer att ingå i ett härligt team som har ansvar för både interna system och kunders system.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av:
  • Drift och övervakning av servrar och nätverk i kundens datacenter
  • Installation och underhåll av servrar, nätverk och säkerhetslösningar hos kunder
  • Klienthantering och support av kunder
Underhållsarbete utanför ordinarie kontorstid kan förekomma.

Tjänsten är på heltid och en direkt rekrytering med placering på kontoret i Trelleborg. Du kommer att ingå i ett team på ca 15 tekniker. Kunden arbetar enligt ITIL i deras processer och rutiner och är meriterande ifall du arbetat med detta tidigare.

Detta söker vi:

Vi ser att du är i början av din karriär och söker en roll där du kan utvecklas. Som nyexaminerad nätverkstekniker kan du alltså vara högst aktuell för tjänsten. Tidigare erfarenhet av drift av datacenter samt att du besitter nätverkskunskap inkluderat switchar, routing och brandvägg är meriterande men inte ett krav.
Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav samt B-körkort.
Mer info
Område Trelleborg
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com