Småföretagsrådgivare till SEB i Trelleborg

Småföretagsrådgivare till SEB i Trelleborg

SEB är en ledande nordeuropeisk finansiell koncern med internationellt perspektiv. Vi tillhandahåller finansiella tjänster för företag, institutioner och privatkunder. Vi vill bidra till hållbar tillväxt och göra skillnad för våra kunder, aktieägare, medarbetare och samhället i stort. Genom vår expertis och höga servicenivå skapar vi möjligheter för våra kunder att fatta välgrundade beslut så att de kan förverkliga sina affärsambitioner och mål. Nu och för framtiden. Vill du vara en del av SEB?
Älskar du att göra affärer? Gillar du ansvar och att ta egna initiativ? Vi söker dig som med ett stort affärsdriv och engagemang vill vara med och utveckla företagsmarknaden i Trelleborg. Vår ambition är att växa vår marknadsandel och bygga långsiktiga kundrelationer.
Om jobbet I rollen som Småföretagsrådgivare är du en partner till hela företagaren och stöttar både företaget och företagaren så att de når sina långsiktiga mål och ambitioner. Du kommer främst att arbeta med rådgivningsmöten enligt vår metodik för hållbar rådgivning och du ansvarar för att din rådgivning säkerställer försäljning baserat på kundernas identifierade behov. Ditt uppdrag blir att arbeta med både befintliga kunder och lägga mycket tid proaktivt för att skapa nya kundrelationer och diskuterar allt från finansieringslösningar och investeringar till pension och försäkring.
Vem är duSom person behöver du ha ett starkt affärsdriv och ett utvecklat självledarskap. Du är en lagspelare som förstår värdet av samarbete för kundens, teamets och ditt eget bästa. Du bör ha ett tydligt affärsfokus då det är viktigt för alla som jobbar här på kontoret. Du ser förändring som en möjlighet och vill vara med i den digitala omställning SEB gör just nu. Rollen kräver en Swedsec licens (inkl. certifiering försäkringsförmedling) och bolånelicens.
Vad vi erbjuderPå kontoret i Trelleborg är vi ett engagerat och kompetent gäng på 7 medarbetare. Vi har en stark lokal närvaro och god kunskap om vår marknad vilket är en viktig del av ditt uppdrag att fortsätta förädla. På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.
Välkommen med din ansökan!Vi gör urvalet löpande. Skicka gärna in din ansökan idag, men senast den 27 september 2021. Om du har frågor om rollen, vänligen kontakta Erika Björk Kontorschef Trelleborg, på tfn 070-7392253 alternativt erika.bjork@seb.se.

Since our start 160 years ago, SEB has been guided by a strong belief that entrepreneurial thinkers combined with innovative companies are needed to create a better world. We are here to enable them to achieve their ambitions and succeed in both good and difficult times. We are the business engine of the bank, providing the financial expertise our organizational and private customers rely on. We do so with focus on our customers' needs, commitment to quality and trust, and an entrepreneurial mindset to continually improve our services. Read more: https://sebgroup.com/
Mer info
Område Trelleborg
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)