Projektsäljare till Ruukki, Anderslöv

Projektsäljare till Ruukki, Anderslöv

Tänk dig att vara en del av ett team som har roligt på jobbet och inte tvekar att hjälpa varandra i vardagen. Dessutom på ett stabilt och tryggt företag med egen produktion och återkommande kunder, som håller hög kvalitet på sina produkter och som verkligen månar om både anställda och kunder. Visste du att flera på Ruukki har arbetat här i över 20 år? Det säger det mesta om trivseln på företaget tycker jag, och är ju egentligen ett av de bästa betygen en arbetsgivare kan få och ett bevis på att de anställda trivs och utvecklas på arbetsplatsen.

Nu söker kollegorna på Ruukki Construction en projektsäljare till teamet i Anderslöv! Som projektsäljare på Ruukki arbetar du med försäljning av tak- och fasadkonstruktioner till Ruukkis kunder, som är etablerade företag inom bygg- och plåtbranschen. Din huvuduppgift är att bygga och utveckla kundrelationer, besvara och följa upp anbudsförfrågningar och representera Ruukki genom ett positivt säljarbete. Du hjälper kunder och föreskrivande led att utforma tekniska lösningar med hjälp av Ruukki Constructions produkter.

De flesta som söker sig till Ruukki lockas av att få arbeta med ett etablerat varumärke på ett tryggt och stabilt företag. Jag brukar ibland beskriva Ruukki Sverige som det mindre, personliga bolaget där varje medarbetare är viktig men samtidigt med det stora företagets muskler och stabilitet (Ruukki ingår i SSAB, en stålkoncern som idag är Nordens största tillverkare av handelsstål). Du får chansen att arbeta med marknadens främsta produkter och några av de mest intressanta byggprojekten i södra Sverige. Ena dagen är inte den andra lik och du får en unik produktkunskap inom företaget och kontinuerlig vidareutbildning inom konstruktionsteknik och försäljning. Du får dessutom riktigt härliga och engagerade kollegor och blir en del av ett mindre och personligt team där stämningen präglas av högt till tak, humor och hjälpsamhet.

Vi söker dig som har en byggnadsteknisk utbildning eller motsvarande. Lika viktigt är att du har några års praktisk erfarenhet från byggbranschen, antingen från en liknande roll som projektsäljare inom bygg/konstruktion alternativt som projektledare eller byggledare ute på fältet. Du trivs med att driva flera projekt parallellt, har lätt att föra tekniska diskussioner och motiveras av att hitta lösningar som gynnar båda parter. Du har ett mycket stort intresse för bygg, arkitektur och design, goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, samt känner dig bekväm i att hålla presentationer för både enskilda personer och grupper.

Som person är du positiv, driven, hjälpsam och affärsmässig och trivs med ett självständigt arbete som innebär ett stort eget ansvar. Du bygger långsiktiga relationer och nätverk både internt och externt vilket förutsätter att du är utåtriktad och har lätt att samarbeta. Du trivs i kontakten och mötet med människor och gillar att styra och planera dina dagar självständigt.

Låter detta intressant? Då är du varmt välkommen med din ansökan via www.jerrie.se. Har du frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Jarlsmark på 0723-05 33 43 eller cecilia.jarlsmark@jerrie.se (Cecilia har samarbetat med Ruukki i över 10 år och svarar mer än gärna på dina frågor!)
Mer info
Område Trelleborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 26 maj 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ruukki Construction erbjuder ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster. Våra kunder är byggentreprenörer, fastighetsutvecklare, byggherrar, arkitekter och konsulter. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att hjälpa våra kunder - vare sig de bygger stort och komplicerat eller litet och enkelt.

Ruukki Construction är ett internationellt bolag med ca 1 800 anställda. Jämförbar nettoförsäljning under 2018 var 595 meur. Företaget är ett dotterbolag till SSAB som är ett nordiskt och USA-baserat stålföretag med verksamhet i över 50 länder. Bolagets aktie är noterad på NASDAQ OMX Stockholm och Helsinki. Läs mer om företaget på www.ruukki.com