Träarbetare

Träarbetare

Peab Byggservice AB är en del av Peabkoncernen som specialiserat oss på om- och tillbyggnader samt på underhålls- och reparationsarbeten. Vi har en hel del ramavtal och rikskundsavtal och en av våra styrkor är att vi bedriver verksamhet i hela landet. Ett annat kännetecken för oss är att vi ofta utför arbeten i kvarboende miljöer samt i pågående verksamhet, vilket ställer höga krav på vår flexibilitet och kundservicenivå.

Peab Byggservice i Södra Skåne har 85 anställda varav 65 stycken är hantverkare.

Tjänsten

Arbetet i Peabs byggserviceverksamhet innebär bland annat reparations- och underhållsarbeten, renoveringar, tak- och fönsterbyten, om- och tillbyggnader och så vidare. Det är ett varierande arbete där du förväntas vara självständig och ha ett eget driv. Det ställs höga krav på att du är noggrann och ansvarsfull i ditt arbete och att du alltid har en hög servicenivå. Vi har alltid kunden i fokus och ska göra kundens intresse till vårt.

Yrkesbevis som träarbetare och B-körkort är ett krav för att kunna söka tjänsten. Vi erbjuder en trygg anställning och mycket eget ansvar.

Tjänsten kommer att utgå ifrån Trelleborg men du kan komma att arbeta i hela södra Skåne.

På grund av semester så kommer vi inte att kalla till intervjuer förens i mitten av augusti.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Rebecka Tholén, 0725-334568,
Mer info
Kontaktperson Rebecka Tholén
Telefon 0725-334568
Område Trelleborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 aug (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.