B-chaufförer till blomsterföretag

B-chaufförer till blomsterföretag

Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Tycker du om att möta kunder, köra bil och jobba med blommor?
Vi söker dig som trivs bakom ratten, gillar ett högt tempo och lägger stor vikt vid kontakten med kund. Är du dessutom blomsterkunning är du den rätta kandidaten för oss. Rollen innebär att du kommer leverera blommor och växter till butiker runt om i Skåne. Du utgår ifrån Trelleborg.

Utbildning
B-körkort

Erfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom transport och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Det är starkt meriterande om du har kunskap om blommor och växter.

Personliga kvalifikationer
För att vara framgångsrik i rollen behöver du utöver en god körvana ha en god känsla för service, detta då du kommer ha mycket kundkontakt. Därutöver behöver du vara flexibel och stresstålig.

Lön och anställningsvillkor
Tjänsten är på 75% och arbetstiderna varierar. Du kommer att arbeta var tredje helg.
Du kommer initialt att vara anställd av Palm & Partners. För rätt person finns mycket goda möjligheter för en tillsvidareanställning hos kund.

Ansökan
Vi tar endast emot din ansökan via vår hemsida. Sök snarast då tjänsterna kan komma att tillsättas under ansökningstiden. Ansökningar via e-post behandlas ej.

Startdatum
Start omgående.

Uppdragslängd
Tillsvidare
Mer info
Område Trelleborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 31 mars (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.