Just nu söker vi en mångkunnig smed/svetsare, med minst några års arbetslivs erfarenhet i branschen som kan arbeta efter ritning.

Tillverkning och montage sker både i verkstad och ute på byggarbetsplatser. Vår styrka är kundanpassade lösningar, därför ser vi att du kan anta nya utmaningar och jobba självständigt. Vi sätter stor vikt vid engagemang och egen problemlösning samt att du är en positiv lagspelare.

Vem är du?

Du har några års erfarenhet och är självgående när det gäller tillverkning, svetsning, montage och ritningsläsning. Du är van att arbeta med olika material och har ett viss konstruktionskunnande. Erfarenhet av att hantera vanligt förekommande verkstadsmaskiner finns. I det dagliga arbetet tar du ansvar för din och andras hälsa och säkerhet. Du behärskar svenska och/eller engelska flytande i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Svets licens
Heta arbeten
Mer info
Kontaktperson Patrik Borgström
Telefon +46723221800
Email Mejla Patrik Borgström
Område Trelleborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.modulbetong.se
Sista ansökningsdag 22 sept 2020 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Modulbetong tillverkar prefabricerade konstruktioner i betong och stål. Allt från ritning till färdig byggnad.
Företagets betongelement tillverkas i huvudsak till flerbostadshus, kontorshus och radhus men även till skolor. Produkterna riktar sig mot professionella beställare i främst sydvästra Skåne och Stockholmsregionen som med fördel nås via järnväg. Företaget eftersträvar en mix av projekt, leverans och legotillverkning.

Exempel på prefabricerade betongelement är väggar, bjälklag, pelare, balkar men också balkonger, trappor och socklar.
Företaget tillverkar dessutom specialelement.

All produktion sker i Trelleborg.

Modulbetong levererar CE och BBC-märkta produkter som är certifierade av Nordcert AB.