Formmontör till Metso Outotec i Trelleborg

Formmontör till Metso Outotec i Trelleborg

Om tjänsten
Som Formmontör arbetar du i enlighet med Metso Outotecs värderingar, säkerhetsföreskrifter och policys samt bidrar till att dessa efterlevs inom avdelningen. Dina arbetsuppgifter kommer att innebära montering av formar i Metso Outotecs produktion. Utifrån ritning ansvarar du för att montera ihop formar som används i produktionen. Du arbetar i nära samarbete med kollegor på din avdelning samt med övrig produktion. Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag på dagtid men kan komma att ändras till skiftgång. Rollen som Formmontör är ett uppdrag på heltid som till en början kommer att sträcka sig till årsskiftet med chans till förlängning.

I din roll som Formmontör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Utifrån ritning montera ihop formar till produktionen
  • Eventuellt svetsning
Tjänsten som Formmontör är ett konsultuppdrag med start omgående.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare verkstadserfarenhet alternativt arbetat som mekaniker, montör eller liknande. Du känner dig bekväm med att läsa ritningar och följa instruktioner. Har du tidigare erfarenhet av svetsning är det till din fördel.

Vidare ser vi att du är en teknisk person som gillar att jobba med händerna. Du har hög arbetsmoral, håller ett högt tempo och är driftig och engagerad. Som person gillar du att arbeta i team samtidigt som du är självgående i dina arbetsmoment.

Viktigt för tjänsten är:
  • Tidigare erfarenhet från verkstad eller liknande
  • Truckkort B1 och B2
  • Hög arbetsmoral
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Metso Outotec
Metso Outotec är en föregångare inom hållbar teknik, kompletta lösningar och tjänster för ballastproduktion, mineralbearbetning, metallförädling och återvinningsindustrier världen över. Genom att öka kundernas energi- och vatteneffektivitet, öka deras produktivitet och minska miljömässiga risker med vår expertis inom produkter och bearbetning, är vi din partner för positiv förändring.
Metso Outotec har sitt huvudkontor i Helsingfors, Finland och har över 15 000 anställda i över 50 länder. Den kombinerade illustrativa försäljningen uppgick till cirka 4,2 miljarder euro 2019. Företaget är noterat på Helsingforsbörsen (Nasdaq Helsinki). mogroup.com, twitter.com/metsooutotec

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Matilda Nilsson via Matilda.Nilsson@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Metso, Formmontör, Verkstad, Mekaniker, Montör, Trelleborg, Malmö, Adecco,
Mer info
Område Trelleborg
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 26 okt 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.