KlaraBo söker fastighetstekniker till Trelleborg

KlaraBo söker fastighetstekniker till Trelleborg

KlaraBo är ett fastighetsbolag som förvärvar, uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Företaget grundades 2017 och agerar över hela landet. Strategin är att i regioner med befolkningstillväxt och stark arbetsmarknad förvärva befintliga bostadsfastigheter liksom mark för nyproduktion. KlaraBo är en långsiktig fastighetsägare som tillsammans med 65 medarbetare förvaltar ca 5400 lägenheter i hela landet. KlaraBo är noterat på Nasdaq Stockholm.

Vi söker nu en engagerad medarbetare till vårt fastighetsbestånd i Trelleborg. Vi erbjuder ett varierande jobb med stora möjligheter att påverka dina arbetsdagar.

Förekommande arbetsuppgifter är allt från kundtjänst, löpande fastighetsskötsel, reparationer, besiktningar, ronder, SBA, nyckelutlämning och service. Helt enkelt allt som behövs för att vårda våra fastigheter, områden och hyresgäster på bästa sätt. I ditt uppdrag ingår även att, vid behov, utföra arbete på andra fastigheter i regionen.

Du har minst gymnasieutbildning. Erfarenhet av VVS, el, bygg och/eller ventilation är meriterande. Goda kunskaper i hantering av fordon och maskiner är meriterande. B-körkort för manuellt växlad bil är ett krav. Våra arbetsflöden är digitaliserade så god datorvana är en förutsättning. I arbetet ingår vissa administrativa arbetsuppgifter.

Du som person är du tekniskt lagd och en problemlösare med hög arbetsmoral. Du är stresstålig och har stor ansvarskänsla och ordningssinne. Du har god social kompetens och är serviceinriktad då jobbet innebär mycket kontakt med både hyresgäster och leverantörer. Du tar egna initiativ och kan planera din arbetsdag på ett effektivt sätt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och utgår från Trelleborg. Provanställning 6 månader.

Har du frågor och är intresserad av tjänsten vänligen kontakta Områdeschef Evert Rydell, evert.rydell@klarabo.se

Välkommen att skicka din ansökan till evert.rydell@klarabo.se senast 17 juli 2022.
Mer info
Kontaktperson Evert Rydell
Telefon 0410750206
Email Mejla Evert Rydell
Område Trelleborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.klarabo.se
Sista ansökningsdag 17 juli 2022 (22 dagar kvar)