Projekt- och Redovisningscontroller till Jönssons Sydgräv i Trelleborg

Projekt- och Redovisningscontroller till Jönssons Sydgräv i Trelleborg

Jönssons Sydgräv i Trelleborg AB befinner sig just nu under utveckling och tillväxt och därför har man behov av att rekrytera en Projekt- och Redovisningscontroller till ekonomiteamet.

Som Projekt- och Redovisningscontroller kommer du att arbeta brett inom ekonomi med projektrapportering‚ statistik‚ budget‚ prognosarbete, koncernbokslut etc. Du är länken mellan ekonomiavdelningen och driften och kommer alltså att stötta organisationen i deras arbete att förbättra resultat‚ analysera siffror samt komma med förslag till förbättring och utveckling.
Tjänsten är placerad på Sygrävs huvudkontor i Trelleborg. Den 1 augusti kommer man att flytta in i ett helt nybyggt kontor i västra Trelleborg. Ekonomiavdelningen består i dagsläget av en Ekonomi/Redovisningschef, 3 stycken Ekonomiassistenter samt 2 stycken HR-assistenter. Tjänsten rapporterar till Ekonomi/Redovisningschefen.

Arbetsbeskrivning
Rapportering och framtagande av statistik
  • Analys av resultat- och balansräkningen
  • Framtagning av månadsbokslut både på bolagsnivå och på koncernen
  • Arbeta med prognoser för den löpande verksamheten gällande resultat, likviditet och projektredovisning
  • Ekonomisk rapportering
  • Ad hoc analyser och rapporter för olika projekt
  • Du kommer vara en viktig del vid implementering/utförande av företagets olika processer
Utbildning
Högskole- eller universitetsutbildning inom Ekonomi.

Erfarenhet
Vi söker dig som har minst 2-3 års erfarenhet i rollen som Controller samt har erfarenhet av koncernredovisning. Du har ett gott siffersinne, en utpräglad analytisk förmåga och är duktig på att utveckla processer.

Personliga kvalifikationer
Vi söker en jordnära person med en positiv och ödmjuk inställning. Du är van vid att arbeta mot uppsatta mål och mån om att leverera ett gott resultat. Vidare är du noggrann, samarbetsvillig och en person som gärna bidrar till att skapa god stämning på arbetsplatsen.

Ansökan
Tycker du att tjänsten verkar intressant så välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringen sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Johanna Herrlander
Telefon 0723959106
Område Trelleborg
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av A-Finance
Sista ansökningsdag 2 juni 2019 (39 dagar kvar)