Utesäljare till Heinloth Sweden AB

Utesäljare till Heinloth Sweden AB

Heinloth Sweden AB söker dig som har ett intresse för försäljning och som vill bli en del av våran koncern. Du som är säker i din roll som säljare samt har en god förståelse för logistik kan bli en av Heinloth´s nya utesäljare!

Om företaget:
Heinloth The Logistics Experts ingår i en koncern som arbetar med att leverera logisiktjänster i Europa. Vi erbjuder trafiklösningar via väg och järnväg och olika sorters lagerlösningar.
Heinloth är ett privatägt bolag och har funnits sedan 1949 och är ett väletablerat företag på marknaden.

Arbetsuppgifter:
Som utesäljare ansvarar du för att bearbeta och utveckla kundkontakten. Du ansvarar själv för att hitta nya kunder att samarbeta med. Du utgår från kontoret i Trelleborg och sammarbetar med dina kollegor inom sälj och spedition för att hitta de bästa lösningar för varje kund.Tack vare din tidigare erfarenhet inom bramschen och din affärsförståelse sätter du dig snabbt in i kundens behov för att presentera en lösning som passar dem.

Formella krav

  • Erfarnhet från- eller kunskap om logistik/transport
  • Några års erfarenhet infom försäljning
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • B-Körkort

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och engagemang är högt värdesatt. För att trivas i rollen motiveras du av att ta ansvar för ditt eget arbete samt drivs av mål och resultat. Det krävs att du är ihärdig och har förståelse för att kundrelationer tar tid att utveckla.

Med anledning av höga säkerhetsklassningar är bakgrundskontroll en del av urvalsprocessen.
Mer info
Område Trelleborg
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.heinloth.com
Sista ansökningsdag 27 apr (34 dagar kvar)