Montörer med erfarenhet inom elektronik sökes till fordonsindustrin

Montörer med erfarenhet inom elektronik sökes till fordonsindustrin

Kort om tjänsten

Är du en erfaren montör på jakt efter nästa utmaning? Har du kunskaper inom fordonselektronik, ett tekniskt sinne och ett praktiskt handlag? Är du tillgänglig omgående? Då kan det vara dig vi söker!

Vi letar nu efter duktiga montörer till vår kunds verksamhet i Trelleborg. Du blir anställd hos oss på Dreamwork och jobbar som konsult hos vår kund med möjligheter att på sikt övergå i en anställning hos kunden. Arbetstiden är förlagd till dagtid måndag-fredag och start är omgående.

Sökord: Montör, fordonsmontör, produktionsarbete, industriarbete, operatör, hydraulik, fordonselektronik

Mer om tjänsten

För att passa i rollen krävs erfarenhet av fordonsel, monteringsarbete inom industri, gärna från fordonsindustrin, samt vana av ritningsläsning. Då tunga arbetsmoment förekommer är det viktigt att du har god fysik och trivs med ett praktiskt arbete. Arbetet sker såväl enskilt som i grupp och är förlagt till dagtid.

Din profil

Som anställd hos Dreamwork är du vårt ansikte utåt och det är därför av stor vikt att du är en social, ambitiös och prestigelös person med god samarbetsförmåga. Hög arbetsmoral och ansvarstagande är egenskaper som värdesätts högt likväl som din förmåga att bidra till gruppens och verksamhetens framgång. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, och har inga problem att följa och förstå instruktioner.

Truckkort, traverskort samt svets- och elkunskap är meriterande, B-körkort är starkt meriterande då man enklast tar sig till arbetsplatsen med bil. Erfarenhet av montering, riktningslära och fordonselektronik är krav.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Område Trelleborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.