Servicerådgivare till Volkswagen Trelleborg

Servicerådgivare till Volkswagen Trelleborg

Servicerådgivare
Vill du vara med på vår resa till att bli bäst i branschen i kundnöjdhet, i ett varierat och utvecklande arbete med chansen att representera ett av världens mest kända varumärken? Följ med!

Nu söker vi på Volkswagen Trelleborg en servicerådgivare i världsklass till vårt team.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och god stämning.


Om tjänsten

Som servicerådgivare kommer du att hålla kontakten med kunden genom hela processen samt ge kundstöd och vägledning vid eventuella tekniska frågor. Du ska se till att våra kunder blir nöjda med vårt sätt att lösa deras problem. Du ska också aktivt arbeta för att hålla nere väntetider, upprätta jobbkalkyler, svara på offertförfrågningar och hantera vissa försäkringsfrågor. Arbetstiderna följer våra öppettider 07:00-18:00, givetvis blir det schemaläggning då vi följer arbetstidslagar.

Dina Kvalifikationer
Vi söker dig som har god förståelse för servicemarknad och dess processer. Vi ser gärna att du har några års dokumenterad erfarenhet av mekaniskt arbete och/eller arbete som servicerådgivare alternativt kundmottagare. En förutsättning för denna tjänst är att du har goda datakunskaper. Kunskaper i våra system Cabas, Automaster, Elsa/AposPro samt Saga2 är meriterande. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Då arbetet innebär många sociala kontakter, interna såväl som externa, är det viktigt att du tycker om kundkontakt och du inser vikten av att vara noggrann, positiv och serviceminded. Du är engagerad och motiverad till att göra ett bra jobb och gillar att växla mellan olika arbetsuppgifter. Du trivs i en rörlig och stundtals stressfylld miljö.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du besitter förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet samtidigt som du är en lagspelare som inte tvekar för att stötta dina kollegor.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Rätt person får ett intressant arbete tillsammans med professionella och trevliga kollegor och kunder.

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig, är du välkommen att ansöka via "Ansök nu". Sista ansökningsdag är 28 februari. Vi behöver dig på plats snarast möjligt så skicka in din ansökan redan idag!

Om du är anställd hos oss, sök jobbet via "Internansökan" på vår hemsida, där du uppger referensnummer SYDVW18-69-73i "Övriga uppgifter".
Mer info
Telefon 08-503 33 000
Område Trelleborg
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://dinbil.easycruit.com/
Sista ansökningsdag 28 feb (5 dagar kvar)