Servicerådgivare med teamledarfunktion till Volkswagen Trelleborg

Servicerådgivare med teamledarfunktion till Volkswagen Trelleborg

Din Bil Syd, Volkswagen Trelleborg

Söker en

Servicerådgivare med teamledarfunktion

Har du en bakgrund inom servicearbetet eller inom bilbranschen men söker dig vidare mot utmaningar med en teamledarfunktion? Vi söker dig som vill ta dig ann denna utmaning och tillsammans med dina servicerådgivarkollegor kommer att arbeta för ett kundbemötande i toppklass. Låter detta intressants? Låt oss berätta mer!

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och god stämning.

Tjänstebeskrivning
Som servicerådgivare med teamledaransvar kommer du att leda och fördela arbetet samt stötta upp där det behövs. Du kommer att följa upp den dagliga driften i kundmottagningen såväl som den övergripande kundkontakten och kundnöjdheten, samt se till att dina medarbetare har rätt förutsättningar för att lyckas i sitt dagliga arbete.

Utöver ditt frontansvar har du likväl som de andra servicerådgivarna kontakt med verkstadens kunder genom hela processen samt ger stöd och vägledning. Du kommer att boka in kunder, ta emot och lämna ut bilar, prissätta jobb samt ringa kunder med prisförslag. En viktig del i arbetet är att alltid ge kunden ett professionellt bemötande samt säkerställa att önskemålen uppfylls.

Andra arbetsuppgifter som förekommer är, bearbetning av kundreklamationer, bedömning av garantianspråk samt vägleda kunderna i tekniska frågor. Du har även ansvar för att verkstadens produktivitet och drift optimeras.

Kvalifikationer
För denna tjänst söker vi en person som vet vad som krävs för att få med sig en grupp i med,- och motgång. Du vet hur man bygger ett team och hur du prioriterar ditt dagliga arbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat som servicerådgivare samt bra förståelse för verkstadens processer. Du innehar B-körkort och har goda administrativa färdigheter då arbetsuppgifter som att skapa arbetsorder och skriva protokoll är återkommande uppgifter i ditt arbete.

Ytterligare krav för tjänsten är att du har mycket god datavana och goda kunskaper i Officepaketet samt att du har goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal och i skrift. Det är meriterande om du har kunskaper i ett eller flera av systemen Automaster, Cabas, Elsa och Saga 2.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du ska ha lätt för att skapa långsiktiga relationer till både kunder och medarbetare. Du har lätt för att beskriva och informera i tal och i skrift. Du är effektiv i ditt arbete, kan ta egna initiativ och du har ett flexibelt arbetssätt där du kan arbeta mot flera mål samtidigt, även under tidspress. Du brinner för att ge service och arbetar alltid med viljan att överträffa kundens förväntningar samt att utveckla verksamheten ytterligare.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Jobba hos oss/ Lediga tjänster senast 12 maj. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Är du redan anställd hos oss sök jobbet via "INTERNANSÖKAN", där du uppger referensnummer SYDVW19-22-73 i rutan för "personligt brev".

Varm Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Anna Nordborg
Telefon 08-503 33 000
Område Trelleborg
Yrkesroll Organisation & ledning, Administration, Koordinator, Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://dinbil.easycruit.com/
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (24 dagar kvar)