Din Bil Syd, Volkswagen Trelleborg

Söker en

Säljare
Drivs du av avslut, nöjda kunder och att vara en viktig del i ett framgångsrikt försäljningsteam? Är din arbetsprestation som bäst i ett högt tempo där du på egen hand samt tillsammans med teamet uppnår uppsatta säljmål? Då behöver vi dig! Vi söker en säljare för ny- och begagnatbilar mot privat och företag med ett fokusområde mot transportbilar.

Hos oss ingår du i tight team där vår vardag präglas av driv och teamkänsla

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vårkarriärsida

Tjänstebeskrivning
Tjänsten innebär försäljning av nya och begagnade, personbilar och transportbilar där du sköter hantering av inbyten samt leverans av sålda bilar. Ditt huvudansvar blir att bearbeta våra kunder där stor vikt ligger i att göra affärer på kort och lång sikt. En naturlig del i detta är att genomföra affärsprocessens alla delar på bästa möjliga sätt och arbeta med viljan att överträffa kundens förväntningar.

Uppgifter som också ingår är säljaktiviteter, demonstrering av bilar, att lämna produktinformation och erbjuda provkörningar. Du kommer att vara en del av vårt team Volkswagen Trelleborg, som tillsammans ska uppnå planerade volymer med högsta möjliga kundnöjdhet i fokus.

Kvalifikationer

Krav:
· Gymnasiekompetens
· Tidigare erfarenhet av försäljning med goda resultat eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
· God ekonomisk förståelse
· Goda kunskaper i Office-paketet
· Goda kunskaper i engelska och svenska både vad gäller tal och skrift.
· B-körkort

Meriterande:
· Relevant eftergymnasial utbildning
· Arbetat med uppsökande försäljning.

Personliga egenskaper
Som person är du engagerad, målinriktad och du tycker om att komma till avslut i allt du företar dig. Arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på stor affärsförståelse, finansiell medvetenhet och förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet. Du tycker om att arbeta med människor och du är duktig på att kommunicera och bygga långsiktiga relationer med såväl kunder som kollegor. Du har ett eget driv, trivs med högt tempo och du är van att arbeta i en roll med budgetmål och eget lönsamhetsansvar.

För att lyckas i rollen tror vi att du ser det som en naturlig del att följa den digitala utveckling som såväl branschen som Volkswagen genomgår.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida senast den 30 april 2021. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område Trelleborg
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://jobbahos.dinbil.se/
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (13 dagar kvar)