Personbilstekniker till Volkswagen Trelleborg

Personbilstekniker till Volkswagen Trelleborg

Din Bil Syd, Volkswagen Trelleborg

Söker en

Personbilstekniker
Är du en duktig Tekniker som gillar att ge service samt säkerställa kvalitét i världsklass? Gillar du att sätta kunden i fokus och motiveras av att ta ansvar?

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och god stämning.

Tjänstebeskrivning
Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av många duktiga kollegor. Arbetet består av att utföra servicejobb, underhåll, felsökningar, elektronikjobb och reparationer på personbilar av märkena Audi, Volkswagen, Skoda och Seat. I tjänsten ingår även kundkontakt i form av telefon samt personliga möten.

Kvalifikationer
Du som söker har en 3-årig fordonsteknisk utbildning, alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning. Vi ser gärna också att du har några års dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som mekaniker och känner dig tillräckligt bekväm i rollen för att utföra arbetet självständigt. Det är meriterande om du arbetat med våra märken. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner

Vi förutsätter att du har god datorvana samt administrativ förmåga. Det är meriterande om du har erfarenhet av program såsom Automaster och Elsa. Du behärskar svenska i både tal och skrift samt innehar B-körkort.

Personliga egenskaper
Du som söker har stort ett bil intresse och har en god känsla för service. Du är en lagspelare som är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner samt är flexibel, strukturerad och effektiv i ditt arbete. Vidare är du lojal, positiv och noggrann i ditt arbete. Du kan arbeta självständigt för att uppnå dina personliga mål samtidigt som du är en lagspelare som hjälper till att höja teamkänslan.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via Ansök nu senast 24 mars.

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Är du redan anställd hos oss sök jobbet via "INTERNANSÖKAN", där du uppger referensnummer SYDVW19-06-73 i rutan för "personligt brev".
Mer info
Telefon 08-503 33 000
Område Trelleborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://dinbil.easycruit.com/
Sista ansökningsdag 24 mars (5 dagar kvar)