Franchisetagare till Coop i Smygehamn

Franchisetagare till Coop i Smygehamn

Är du en entreprenör som älskar hårt arbete, drift av butik och service? Då kanske du är den vi söker!

Franchisetagare sökes till Coop i Smyghamn!

Coop befinner sig i en spännande utvecklingsfas. Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

Som Franchisetagare och Coops lokala handlare på orten/i området, ansvarar du för butikens alla delar, med kundnöjdhet, försäljning, kundaktiviteter, drift, resultat, personal och förändringsarbete i butiken. Det mest centrala i rollen är att leda och coacha medarbetarna så att alla delar av butiken ger ett attraktivt intryck till kunden.

Vi söker dig som har hjärta och själ i försäljning, ledarskap och kundservice. Du har bred kompetens från dagligvaruhandeln och har tidigare erfarenhet av att leda förändrings-/förbättringsarbete. Tempot i butiken kommer vara mycket högt, varför stresstålighet och planeringsförmåga är viktiga egenskaper. Du är en kreativ person som drivs av att skapa en god kultur bland dina medarbetare där alla känner sig delaktiga. Du vågar tänka annorlunda och testa nya lösningar samt har lätt för att få med dig andra mot samma mål.

Att vara franchisetagare
Idag drivs 120 av Coops butiker och stormarknader av franchisetagare. Drömmer du om att en dag få driva en egen butik kan franchise vara ett bra alternativ. Det innebär att du, via ditt egna aktiebolag, ansvarar för försäljningen, personalen, vissa kostnader samt driften av butiken. Att vara franchisetagare innebär att du tar ett ansvar och ett visst ekonomiskt risktagande samtidigt som du har större möjligheter att påverka din inkomst.

Läs mer om franchise på Coop - https://www.coop.se/globalassets/globala-sidor/jobb-och-utbildning/pdf/coop-franchise-20082012.pdf

Kontakt
Infinity HR är vår rekryteringspartner. De ansvarar för rekryteringen av den här tjänsten! För frågor kring urvalsprocessen eller tjänsten, kontakta Anton Fredriksson, anton.fredriksson@infinityhr.se, 0703115159

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Trelleborg
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Franchise
Sista ansökningsdag 10 maj 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det finns cirka 650 Coop-butiker från Katterjåkk i norr till Smygehamn i söder, som ägs av 3,5 miljoner medlemmar i 30 konsumentföreningar. Genom sitt personliga engagemang och sina inköp lägger de grunden för verksamheten. Allt överskott som skapas går tillbaka till medlemmarna eller återinvesteras i verksamheten, vilket skapar ett cirkulärt kretslopp.

Coop ska erbjuda konsumenten prisvärda varor, ett hållbart attraktivt sortiment och tydliga butiksformat som utstrålar matglädje. Hållbarhet är en del av vårt DNA och vår affär. Coops hållbarhetspolicy, hållbarhetsstrategi och målsättningar styr vårt arbete. Coops vision är att vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel. Det innebär bland annat att vi ska befinna oss i framkant med vårt miljö-och hållbarhetsarbete.