Säljare Kundflöde - Nya Stora Coop Trelleborg

Säljare Kundflöde - Nya Stora Coop Trelleborg

Coop befinner sig i en spännande utvecklingsfas och vi söker nu ett flertal säljare till Stora Coop Trelleborg som slår upp dörrarna i slutet av sommaren!

Vår helt nybyggda butik kommer att erbjuda det lilla extra till våra kunder såsom det senaste inom livsmedelsbutiker, stort fokus på hållbarhet och färskvaror med en fin chark- och delikatessavdelning. Vi söker dig med en positiv anda och engagemang, som brinner för kundmötet och älskar att sälja!

Vi vill att alla våra kunder ska känna sig välkomna när de kliver in i vår butik och lämna inspirerade av matglädje!

Som Säljare Kundflöde är du en viktig medarbetare i verksamheten och är ansiktet utåt mot våra kunder och arbetar för att ge våra kunder en högkvalitativ kundupplevelse i det personliga mötet. I din roll ingår att aktivt medverka till att säkra goda kundmöten i butiken och vi ser att du som söker älskar att arbeta med service. Du arbetar enligt våra gemensamma arbetssätt i syfte att butiken ska nå sina mål. Du är en förebild och agerar i enlighet med Coops värderingar och kundlöfte "prisvärd" "hållbar" och "matglädje". Du deltar i butikens arbetsrotation vilket innebär ett omväxlande arbete under butikens olika öppettider.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Högklassigt kundbemötande och service mot våra medlemmar/kunder
  • Kassaarbete
  • Hantera reklamationer och kundfrågor
  • Varupåfyllnad
  • Allmän städning i butiken och kringområde
  • Några av tjänsterna som säljare är mer inriktade mot arbete i förbutik, delikatess eller bake-off
  • Arbetet som säljare innebär att du kan få delta i butikens alla områden och arbetsuppgifter
Vi söker personal som kan arbeta mellan 3 till 25 timmar i veckan. Dina arbetstider är varierande och innebär eftermiddags och kvällsarbete både på vardagar och helger men även arbete under tidiga morgnar och förmiddagar förekommer.
  • Butikserfarenhet eller erfarenhet av annat serviceyrke t.ex hotell, konferens, restaurang är meriterande
  • Flerspråkig och erfarenhet/intresse av olika kulturer är meriterande
Det är betydelsefullt att du har ett genuint intresse för mat, service och försäljning. Du trivs med att arbeta i grupp och bidrar till att skapa ett bra arbetsklimat. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och kan hantera stressiga miljöer.

Kontaktpersoner

Ylva Nilsson Distriktschef

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Trelleborg
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.