Kock – Nya Stora Coop Trelleborg

Kock – Nya Stora Coop Trelleborg

Coop befinner sig i en spännande utvecklingsfas och vi söker nu en Kock till Stora Coop Trelleborg som slår upp dörrarna i höst.

Vår helt nybyggda butik om 2800 kvadratmeter kommer att erbjuda det lilla extra till våra kunder och vi söker dig med en positiv anda och engagemang, som brinner för kundmötet och älskar att sälja. Butiken kommer erbjuda ett brett utbud av färskvaror och en extra fin chark- och delikatessavdelning. Dessutom har vi ett stort fokus på hållbarhet.

Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

Du som får möjligheten att arbeta hos oss ska i första hand arbeta med att utveckla sortimentet och matglädje. Du kommer att ingå i ett team på vår färskvaruavdelning med många duktiga arbetskamrater. Du kommer också att arbeta vid vår manuella delikatessavdelning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på ca 35 till 38,25 timmar. Vi har öppet när våra kunder vill handla, därmed kan arbetstiderna variera - dag, kväll & helg.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår:
  • Göra Kostnadskalkyl
  • Följa Coops marknadsplan enligt teman, säsong och råvaror
  • Recept kopplat till butik, foldrar, mersmak, broschyrer etc.
  • Egenkontroll, datummärkning, städning och andra sedvanliga arbetsuppgifter som kock
  • Mängd, smak och åtgång
  • Roterande schema med resten av personalen, så som disk etc.
  • Bakning kan förekomma
Vi vill att du har branschvana och dokumenterad erfarenhet av arbete som kock eller kallskänka samt brinner för uppgiften att utveckla vårt sortiment i delikatessen. Vi lägger stor vikt vid rätt attityd och viljan att utvecklas, att du brinner för kundmötet och älskar att sälja.

Det är betydelsefullt att du har ett genuint intresse för mat, service och försäljning. Du trivs med att arbeta i grupp och bidrar till att skapa ett bra arbetsklimat. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och har förmågan att hantera stressiga miljöer.

Att arbeta hos oss innebär stora utvecklingsmöjligheter. Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid.

Kontaktpersoner

Ylva Nilsson Distriktschef

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Trelleborg
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.