Fisk- och delikatesskunnig säljare - Nya Stora Coop Trelleborg

Fisk- och delikatesskunnig säljare - Nya Stora Coop Trelleborg

Coop befinner sig i en spännande utvecklingsfas och vi söker nu en Fisk- och delikatesskunnig medarbetare till Nya Stora Coop Trelleborg som slår upp dörrarna i höst.

Vår helt nybyggda butik om 2800 kvadratmeter kommer att erbjuda det lilla extra till våra kunder och vi söker dig med en positiv anda och engagemang, som brinner för kundmötet och älskar att sälja. Butiken kommer erbjuda det senaste inom livsmedelsbutiker, med stort fokus på färskvaror och en extra fin chark- och delikatessavdelning.

Vår Fisk- och delikatessavdelning är en viktig del av butiken och i din roll har du ett extra ansvar över ditt kunskapsområde som du besitter. Det innebär att du ska se till att området är välfyllt, inbjudande och levande alla dagar i veckan. Du jobbar även ständigt mot uppsatta mål för ditt område och stöttar dina kollegor.

Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

Utöver detta består dina arbetsuppgifter även av att:
  • Se till att hyllor och manuell disk alltid är frontade och väl påfyllda
  • Se till att alla varor har prisskyltar
  • Skylta om i den manuella disken och butiken
  • Hantera reklamationer enligt gällande riktlinjer och på ett professionellt sätt
  • Hålla ordning så att arbetsområdet är välstädat
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 35 - 38,25 timmar i veckan. Vi har öppet när våra kunder vill handla, därmed kan arbetstiderna variera - dag, kväll & helg.
  • Tidigare erfarenhet och kompetens inom fisk- och delikatess från butik eller dylikt är ett krav
  • Erfarenhet och kompetens inom serviceyrken är meriterande
  • Flerspråkig och erfarenhet/intresse av olika kulturer är meriterande
Det är betydelsefullt att du har ett genuint intresse för matkultur, service och försäljning. Du trivs med att arbeta i grupp och bidrar till att skapa ett bra arbetsklimat. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och har förmågan att hantera stressiga miljöer.

Kontaktpersoner

Ylva Nilsson Butikschef

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Trelleborg
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.