Butikssäljare till Colorama Trelleborg, hel- & deltid

Butikssäljare till Colorama Trelleborg, hel- & deltid

Om kunden
Med ca 170 butiker i Sverige och inköpssamarbeten i Norge och Finland är Colorama Nordens största oberoende färgfackhandel. Utöver färg och färgtillbehör omfattar Colorama-kedjans sortiment tapeter, golv och kakel/klinker. Affärsidén som bygger på service, kunskap och expertis, ger kunder bästa resultat vid såväl stora- som små projekt i hemmet. Resultat uppnås med oslagbara kombinationer av kvalitetsprodukter, personlig service och ett helhetsansvar genom hela projekt - från idé och vision till slutmål och uppfyllda drömmar.

Om oss
Coloramabutiken i Trelleborg öppnade 2019 och omsätter idag, tillsammans med butiken i Ystad, ca 46 m.kr. På de båda butikerna jobbar idag sammanlagt 17 personer under samma regi och bolag. Med en stark tillväxt och nya utökade öppettider och för att fortsatt kunna leverera toppklassig service, med hög kompetens inom färgfackhandel söker vi nu 2 säljare till Coloramas butik med utgångspunkt från Trelleborg. Butiken behöver i dagsläget bemannas med sammanlagt 1,5 heltidstjänst, varför det finns möjlighet att söka både för dig som vill jobba hel- och deltid.

Arbetsbeskrivning
Som butikssäljare kommer du stå för företagets expertis och du är ansiktet utåt. Du möter kunder dagligen och ser till att de får bästa möjliga service. Du kommer att sälja färg, tapeter, golv, kakel/klinker, badrum, solskydd, men även tjänster inom färgsättning, fasadexpertis, badrumsexpertis och andra helhetslösningar.

På Colorama erbjuds du ett stimulerande arbete i ett expansivt företag och innovativ kedja. Du får möjlighet till utbildning och kompetensutbildning via Colorama College och ges möjligheter att klättra i företaget.

Dina arbetstider kan variera beroende på tjänstens omfattning. Butikens öppettider är förlagda mellan 06:30-18:00 och under våren kommer butiken även hålla öppet under lördagar.

Utbildning
Du bör ha avslutad gymnasial utbildning och gärna relevant bransch-utbildning.

Erfarenhet
Branscherfarenhet ses som ett krav och något som kommer att läggas stor tyngd vid i din ansökan.

Personliga kvalifikationer
Du har på ett naturligt sätt en social och utåtriktad ådra och en utpräglad känsla för service och kundorientering. Du ska ha god datorvana, kunna arbeta självständigt samt tycka om att ta initiativ och eget ansvar.

Körkort samt grundläggande matematiska kunskaper är ett krav.

Lön och anställningsvillkor
Palm & Partners Professional AB genomför rekryteringen men slutgiltiga kandidater kommer att erbjudas anställning direkt hos Colorama. Lön enligt ö.k.

Ansökan
Skicka din ansökan via länken (eller via https://career.palmpartners.se/lediga-tjanster) redan idag. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor eller behöver komma i kontakt med rekryteringsansvarig görs detta enklas på mail niclas.arheden@palmpartners.se

Startdatum
Enl. ö.k.
Mer info
Kontaktperson Niclas Arheden
Telefon 0733897675
Område Trelleborg
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.