Teknisk innesäljare / säljadministratör / teknisk kundtjänst

Teknisk innesäljare / säljadministratör / teknisk kundtjänst

Är du en självgående och noggrann person med teknisk bakgrund och intresse? Vill du arbeta för världsledande Trelleborg AB i en roll där du får möjlighet att hjälpa kunder och ge den högklassig service och vara del i ett team.

Om företagetTrelleborg är en världsledare inom specialutvecklade polymerlösningar som tätar, dämpar och skyddar kritiska applikationer i krävande miljöer. De innovativa lösningarna accelererar kundernas utveckling på ett hållbart sätt. Trelleborgkoncernen omsätter runt 34 miljarder kronor och har verksamhet i cirka 50 länder. Fluid Handling Solutions är ett BU inom Trelleborg Industrial Solutions som är en ledande leverantör av polymerbaserade kritiska lösningar inom industriella applikationsområden såsom utvalda slang- och tätningssystem samt antivibrationslösningar för spårbundna fordon, fartyg och industriell utrustning
Läs mera om Fluid Handling Solutions på https://www.trelleborg.com/sv/fluidhandling

ArbetsuppgifterSom teknisk innesäljare är du kundens förlängda arm och kommunicerar med resterande intressenter på Trelleborg AB. Ditt främsta kommunikationsverktyg är mailen och men även kontakt över telefon. Ditt främsta ansvarsområde är service gentemot kund vilket innebär att du konsulterar och hjälper Trelleborg ABs kunder att hitta den bästa produktlösningen för att bedriva sin verksamhet på bästa sätt. Vidare assisterar du Trelleborg ABs kunder genom att svara på deras frågor kring bland annat produkt, funktion och leverans.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning
  • Tidigare erfarenhet av arbete med tekniska produkter
  • Tidigare erfarenhet av service på distans (meriterade)
  • Erfarenhet av Excel (meriterande)
  • Erfarenhet av affärssystem (M3 är meriterande)
  • Flytande i svenska och engelska, tal och skrift
För att trivas och lyckas väl i den här rollen är du en noggrann person med ett öga för detaljer. I ditt arbete är du strukturerad, självgående och har en hög servicegrad mot kunderna. Du ser lätt vad som behöver göra för att driva ditt arbete framåt, och jobbar i tätt samarbete med ansvarig utesäljare. Du drivs av att klura ut och analysera kundens problem och har genom din goda tekniska förståelse möjlighet att lista ut vad kunden har för behov. Eftersom Trelleborg AB strävar efter att bibehålla sin goda och stöttande företagskultur ser vi också att du trivs med att ha kollegor och har lätt för att samarbeta och arbeta som ett team.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Trelleborg AB.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Trelleborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: teknisk innesäljare, teknisk kundtjänst, M3, Trelleborg, Skåne, Service, excel, heltid, dagtid,
Mer info
Område Trelleborg
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.