Plant Manager / Teknisk Chef - Trelleborg AB

Plant Manager / Teknisk Chef - Trelleborg AB

Är du intresserad av att leda och fortsätta att utveckla en intressant verksamhet att nå sin fulla potential? Då kan detta vara rollen för dig!!

Om företagetTrelleborg är världsledande inom specialutvecklade polymerlösningar för nästan alla branscher i världen. Trelleborg har den polymertekniska spetskompetens som gör innovation och tillämpning möjlig. De har ett nära samarbete med ledande varumärken inom industrin för att påskynda deras utveckling och driva deras verksamhet framåt.

Agri enheten inom Moulded Components är idag en av de mest framgångsrika leverantörerna av spengummi och formgjorda slangar till mjölkmaskinstillverkare på världsmarknaden. Vi arbetar med ett engagerat team om ca 35 personer med allt från utveckling, marknadsföring och tillverkning. Tillverkningen bedrivs på 3 skift 5 dagar i veckan men denna tjänst är förlagd till dagtid.

Läs mera om Moulded Components via http://www.trelleborg.com/en/moulded-components

ArbetsuppgifterNu söker vi en Plant Manager / Teknisk Chef till vår Agri verksamhet med syfte att fortsätta vår förbättring och förändringsresa.

I rollen som teknisk chef ligger ett ansvar för investering, utveckling, automatisering och implementering av nya maskiner, projekt med kunder och konstruktionen av verktyg. Du kommer jobba nära både leverantörer av maskiner och verktyg samt våra nuvarande och potentiella kunder.

I rollen som Plant Manager kommer du ha ett helhetsansvar för utveckling av verksamheten tillsammans med din lokala ledningsgrupp och stödresurser inom Moulded Components inom bland annat R&D och Sälj. Stort fokus på att jobba med kulturen och våra engagerade personal för att tillsammans fortsätta att utveckla och effektivisera produktionen.
Utöver teknikansvaret kommer du ha direkt personalansvar för de ansvariga inom kvalitetskontroll, produktionsplaneringen och produktion.

Formella krav
  • Civilingenjör/Högskoleingenjör (Gärna mot maskin) med ett par års erfarenhet
  • Erfarenheter som chef/ledare, gärna några års ledarerfarenhet från tillverkande industri
  • Ett par års erfarenhet av konkret utveckling och förbättringsarbete
  • Svenska/ Engelska
Utöver nämnda krav ovan söker vi dig som är självgående, initiativtagande, har god social förmåga och ett stort driv. Du trivs med att utveckla projekt och verksamheter och har ett gott affärsfokus. För att kunna driva olika projekt så ser vi det som en förutsättning att du

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Trelleborg
Lön: Enligt ÖK

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Technical Manager, CAD, Teknisk Chef, Plant Manager, Platschef, gummi, ingenjör, maskin, ledarskap
Mer info
Område Trelleborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.