Fastighetstekniker / Fastighetsskötare

Fastighetstekniker / Fastighetsskötare

Vill du arbeta i ett spännande företag i en bred roll med mycket eget ansvar? Är du ute efter en ny utmaning och lockas av att arbeta självständigt? Vi söker dig som är lösningsorienterad och som motiveras av att leverera god service. Heimstaden söker just nu en serviceminded och praktisk lagd person till tjänsten som fastighetstekniker i Trelleborg.

Om företagetHeimstaden är ett av Nordens största bostadsfastighetsbolag. Deras affärsidé är att förvärva, förädla och förvalta fastigheter i Sverige, Danmark, Norge och Tyskland. Heimstaden har på drygt tio år gått från att vara en relativt liten aktör på den svenska bostadsmarknaden till att bli en av Nordens största aktörer. För Heimstaden är det viktigt att ha en stark lokal närvaro och alltid egen personal på orten så att våra hyresgäster lätt kan komma i kontakt med oss. Företaget grundades 1998 och förvärvades av Fredensborg AS under 2005.

ArbetsuppgifterI rollen som fastighetsskötare har du i huvudsak ansvar för fastigheternas inre och allmänna miljö. Du startar varje morgon på Heimstadens kontor i Malmö för att sedan åka ut till fastigheterna med bil. Du åtgärdar ärenden som hyresgästerna anmält samtidigt som du granskar att allt är rent och fint. Ärendena kan innebära allt från att rensa avlopp, åtgärda element, kontrollera fastighetens belysning till att göra olika avläsningar/felsökningar. En av dina viktigaste arbetsuppgifter är således att underlätta för hyresgästerna genom att lösa deras problem. Vidare ansvarar du över ronderingen av fastigheten, det vill säga en genomgång från vind till källare för att säkerställa att allt är korrekt eller om något behöver åtgärdas. Du ansvarar dessutom för brandsäkerheten genom att säkerställa att alla utrymmen är fria och att allt fungerar som det ska. Rollen innefattar en hög grad service och fokus ligger på att göra hyresgästen nöjd.

Övriga arbetsuppgifter kan vara allt från materialinköp till sakgranskning av fakturor och tidsrapportering. Heimstaden arbetar med mobil arbetsorderhantering som sker via en applikation i telefonen. Fastighetsskötaren ansvarar oftast för flera fastigheter.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning eller praktiska arbetserfarenheter
  • Utbildning som fastighetstekniker (meriterande)
  • Arbetserfarenhet som fastighetstekniker (meriterande)
  • God svenska i tal och skrift
  • B-körkort
Vi ser att personen som söker tjänsten är självständig och ansvarstagande vad gäller att planera sin dag och driva sina arbetsuppgifter framåt. Du som person ska vara initiativrik, lösningsorienterad och praktiskt lagd för att på bästa möjliga sätt kunna uppfylla hyresgästernas behov. Det förekommer mycket kontakt med hyresgäster vilket innebär att du gärna har en fallenhet och förståelse för att leverera god kvalitativ service. Rollen möjliggör således varierade arbetsuppgifter vilket innebär att du som person gärna är flexibel och lösningsorienterad. Huvudmålet för en fastighetsskötare är alltid att göra hyresgästen nöjd och förstå vad i omgivningen det är som skapar värde för dem.

Övrig information
I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Heimstaden har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Heimstaden en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående, max en månads uppsägningstid
Plats: Trelleborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: fastighet, fastighetsskötare, fastighetsskötsel, fastighetsarbetare, skötare, vaktmästare, bovärd, service, trelleborg, heltid, underhåll, drift, installation, fastighetstekniker, tekniker, husvärd, ystad, underhåll
Mer info
Område Trelleborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.