Bilsäljare med känsla för service, kundupplevelse och kundrelationer

Bilsäljare med känsla för service, kundupplevelse och kundrelationer

Vill du bygga långsiktiga kundrelationer och samtidigt leverera service i världsklass? Då kan det vara just dig vi söker! Vi letar nu efter en bilsäljare till Bilia Toyota i Region Syd. Bilia har ett stort fokus på att öka jämställdheten inom bilbranschen och är därför väldigt positiva till kvinnliga sökande. Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

På Bilia arbetar vi enligt värdeorden; engagemang, kompetens, respekt och att vara äkta och som blivande medarbetare är det därför av största vikt att du kan identifiera dig med dessa.

För oss är det viktigt med en inkluderande kultur där alla är välkomna och där vi med glädje och värme tillsammans tar hand om våra kunder och tillgodoser deras behov och önskemål utifrån våra olika roller. Inte minst är det även viktigt att vi lyfter varandra och har kul tillsammans på jobbet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Rollen som bilsäljare kommer att innebära att leverera den bästa tänkbara service till alla våra kunder. På ett positivt, konkret och ödmjukt sätt kommer du lyssna in kundens behov och därefter hitta den bästa tänkbara lösningen. Vidare kommer du arbeta enligt vår försäljningsprocess, från första kontakt med kund till avslutad affär. Du jobbar efter Bilias kundlöfte – Hela vägen – som syftar till att vi ska erbjuda kunden allt de behöver för sitt bilägande, allt från finansiering och försäkring till serviceabonnemang och däckhotell. Proaktivt arbete är en naturlig del i din vardag. Kunder möter du i bilhallen men också ute på aktiviteter och över telefon. Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning, bygga långsiktiga kundrelationer.

Kompetenskrav
Du bör ha arbetslivserfarenhet av service och kundbemötande. B-körkort är ett krav samt goda datorkunskaper. Viktigt är även att du har goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper
Som person är du positiv, ödmjuk och viljestark. Du lyssnar och känner in behovet hos varje kund och på så sätt skapar du långsiktiga relationer. Du är inte rädd för att göra fel och du har en förmåga att skapa gemenskap och engagemang i allt du gör och tar dig för. Du har ett intresse för service och för dig är det en självklarhet att arbeta proaktivt och skapa nya möjligheter och underhålla relationen till dina kunder.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Provanställning sex månader och därefter tillsvidareanställning. Tjänsten är på heltid, i Region Syd. Arbetstiderna löper efter ett rullande schema och helgtjänstgöring ingår. Vid frågor vänligen kontakta rekryterande chef. Då tjänsten kan komma att tillsätta innan sista ansökningsdag, ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!

Det här erbjuder Bilia
Det är viktigt för oss att kunna erbjuda dig som medarbetare bra och konkurrenskraftiga förmåner. Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i omtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Några av de förmåner som Bilia erbjuder är: Föräldralön/föräldrapenningtillägg, friskvårdsbidrag, medarbetarpension och personalrabatter på service, reparationsarbete, drivmedel och biluthyrning.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Trelleborg
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med cirka 5 000 medarbetare på 136 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Belgien och Luxemburg. På samtliga marknader erbjuds kunderna bilförsäljning, finansiering, service samt tillbehörs- och reservdelsförsäljning. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, Renault, Dacia, BMW, MINI, Lexus och Toyota samt har drivmedels- och biltvättstationer. Inom koncernen finns även auktionssajten Bilia Outlet och två bildemonteringsverksamheter. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen. I Sverige har vi 95 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, MINI, och Dacia. 2019 omsatte Biliakoncernen ca 30 miljarder kronor.