Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats.

Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet.

Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Augusti

2018 står vår nya skola färdig, designad och inredd för att kunna ge rätt förutsättningar till alla elever. Vill du vara med i det spännande arbetet att forma den undervisning som ger våra elever bästa möjliga språngbräda mot en framtida arbetsmarknad? En undervisning som är ämnesövergripande och där vi utmanar elevernas egna drivkrafter. Då kommer du att trivas och utvecklas med oss!

Arbetsplatsen
Västervångskolan 7-9 (tidigare Vannhögskolan) är en högstadieskola med tillhörande grundsärskola. Skolan har 370 elever, ligger i västra Trelleborg och har utmärka pendlingsmöjligheter. Under sommaren 2018 flyttar vi in i nybyggda och nyinredda lokaler, framtagna utifrån våra behov. Eleverna på skolan kommer från Skegrie skola och från Västervångskolan F-6. Tydliga mål, höga förväntningar och arbetsglädje vill vi ska genomsyra vår verksamhet. Vi som jobbar på Västervångskolan är organiserade i årskursvisa team där vi samarbetar kring elevernas lärande. Vi har eleven i fokus och skapar glädje och nyfikenhet i lärandet. På Västervångskolan lägger vi stor vikt vid lärares kompetensutveckling, både genom kollegialt lärande och extern fortbildning. Du välkomnas av ett glatt gäng med bred kompetens och god sammanhållning! Vi hjälper varandra där det behövs och lär mycket av varandra.

Arbetsuppgifter
Du arbetar som lärare i musik i årskurs 7-9 och är mentor till elever i ett team.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarexamen och är behörig att undervisa i musik för årskurs 7-9. Eventuellt är du behörig att undervisa i fler ämnen. Du är passionerad i ditt läraruppdrag och tycker det är roligt att vara lärare! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förutsätter att du är en professionell och kreativ medarbetare som trivs med att arbeta i team där det ställs höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft och social kompetens.

Arbetstid/varaktighet
Tillsvidareanställning
100 %

Tillträde
15 augusti 2018 eller enligt överenskommelse

Kontaktperson
Stefanie Sennevall, rektor, 0410-73 41 77

http://www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2018-06-22 via vårt rekryteringssystem, ej via e-post eller brev.
Vi tillämpar löpande urval så vi ser gärna att du skickar din ansökan snarast.

9000 stolta barn, elever och studerande i Trelleborg. Vårt fokus är att skapa ansvarstagande medborgare, som tror på sin förmåga, kan samspela med andra, har drömmar, mål och fortsatt lust till ett livslångt lärande!

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!
Mer info
Område Trelleborg
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.trelleborg.se/sv/naringsliv-arbete/jobba-hos-oss/lediga-jobb/
Sista ansökningsdag 22 juni (1 dag kvar)