Lärare, Kattebäckskolan

Lärare, Kattebäckskolan

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats.

Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet.

Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen
Räkna med kunskap och glädje på Kattebäckskolan!

Här finns en skola med engagerad, humoristisk och omtänksam personal och 230 glada barn som behöver fler lärare. Skolan byggdes 1996 och den upplevs fortfarande som fräsch och i gott skick. Skolan är belägen väster om centrum, ca 15 minuter från centralstationen. På promenadavstånd finns museum, bibliotek, vattenområdet Flaningen, Vikingaborgen och badhus. Skolan har stora vackra klassrum med härliga burspråk som släpper in mycket ljus. Våra lokaler har utökats genom en paviljong i nära anslutning till skolan. Välkommen till oss på Kattebäckskolan.

Arbetsuppgifter
Vår strävan är att anpassa och utforma verksamheten så långt som möjligt för alla elever. Alla elever ska under sin tid på skolan utveckla tillförsikt och framtidstro till sin förmåga att lära, förstå sig själv och att klara av att handskas med livets utmaningar tillsammans med andra. Det innebär b l a att alla lärare ständigt utvecklar sina specialpedagogiska kunskaper i klassrummet. Du kommer att undervisa elever i åk. 1-6.

Kvalifikationer
Du har lärarexamen och legitimation för åk 1-6, gärna i ma/no och teknik.

Tillsammans med eleverna utformar du goda lärandemiljöer. Du är en insiktsfull och kreativ medarbetare med förmåga till ett gott bemötande i alla lägen och trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Arbetstid/varaktighet
100%
Tillsvidareanställning

Tillträde
Snarast eller enligt överenskommelse

Kontaktperson
Ingela Berglund, rektor, 0410-73 36 50

Facklig kontakt: http://www.trelleborg.se/facket

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sista ansökningsdag
2018-10-03 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Vi tillämpar löpande intervjuer så vi ser gärna att du skickar din ansökan snarast.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!
Mer info
Område Trelleborg
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.trelleborg.se/sv/naringsliv-arbete/jobba-hos-oss/lediga-jobb/
Sista ansökningsdag 3 okt (9 dagar kvar)